ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι στηρίζουν Κασσελάκη και ποιοι Αχτσιόγλου – Ποιοι άλλαξαν “στρατόπεδο”

 ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι στηρίζουν Κασσελάκη και ποιοι Αχτσιόγλου – Ποιοι άλλαξαν “στρατόπεδο”

Ξεκαθαρίζει το τοποίο στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς τα στελέχη παίρνουν θέσεις «μάχης» υπέρ του ενός ή του άλλου υποψήφιου (Κασσελάκης-Αχτσιόγλου) διαμορφώνοντας το σκηνικό και για την επόμενη μέρα. Η τελική αναμέτρηση για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι την Κυριακή.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται μετακινήσεις μεταξύ των δύο στρατοπέδων, με τα στελέχη και τους βουλευτές του κόμματος να παίρνουν σαφή θέση στηρίζοντας είτε τον Στέφανο Κασσελάκη είτε την Έφη Αχτσιόγλου. 

Με την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη έχουν στοιχηθεί η Έλενα Ακρίτα, η οποία μέχρι πρότινος στήριζε την Έφη Αχτσιόγλου, όπως και ο Χάρης Μαμουλάκης, ο οποίος στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές στήριξε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Τον Σ. Κασσελάκη στηρίζουν επίσης, πλην του Νίκου Παππά, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Πολάκης, η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Γιώργος Τσίπρας, ο Πέτρος Παππάς, ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, η Δώρα Αυγέρη, η Ραλλία Χρηστίδου, ο Βασίλης Κόκκαλης, ο Γιώργος Καραμέρος, ο Ευάγγελος Αντώναρος, η Χαρά Καφαντάρη, η Νατάσα Γκαρά, ο Δημήτρης Βέττας, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, η Τάνια Ελευθεριάδου, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Ελένη Αυλωνίτου και η Άννα Βαγενά.

Τη στήριξή τους στην Έφη Αχτσιόγλου έχει εκφράσει μεταξύ άλλων οι Νάσος Ηλιόπουλος, Αλέξης Χαρίτσης, Γιάννης Δραγασάκης, Κώστας Ζαχαριάδης, Δημήτρης Λυρίτσης, Κώστας Μπάρκας, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Νίκος Μπίστης, Γιάννης Ραγκούσης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Σία Αναγνωστοπούλου, Κωστής Καρπόζιλος, Νίκος Βούτσης, Στάθης Γιαννακίδης, Κατερίνα Παπανάτσιου, Κυριακή Μάλαμα, Δημήτρης Λιάκος, Δημήτρης Παπαδημούλης, Δανάη Κολτσίδα, Κώστας Πουλάκης.

Όλα αυτά βέβαια αλλάζουν και ακόμη και την τελευταία στιγμή δεν αποκλείονται και νέες μετακινήσεις.

Σχετικά Άρθρα