Συλλήψεις στην Τουρκία για το μακελειό στην Αρτέμιδα – Έφοδοι από την Αστυνομία σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και στη Σμύρνη

 Συλλήψεις στην Τουρκία για το μακελειό στην Αρτέμιδα – Έφοδοι από την Αστυνομία σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και στη Σμύρνη

Στη σύλληψη δέκα ατόμων για την υπόθεση της δολοφονίας των έξι Τούρκων σε ενέδρα θανάτου στη Λούτσα προχώρησαν οι τουρκικές αρχές.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANKΑ, 10 μέλη της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια εφόδων που έκανε η αστυνομία σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη. Οι συλληφθέντες είναι ύποπτοι για ενέργειες που προετοιμάζονταν να κάνουν στην Κωνσταντινούπολη σε αντίποινα για την εξαπλή δολοφονία στην Αρτέμιδα.

Η αστυνομία μάλιστα δημοσίευσε βίντεο με τις εφόδους στα σπίτια των υπόπτων μελών της συμμορίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος Κωνσταντινούπολης κατά τη διάρκεια ερευνών που έγιναν από το το τμήμα Οργανωμένου Εγκλήματος, μέλη της οργάνωσης προετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη λόγω της δολοφονίας έξι μελών της εγκληματικής Οργάνωσης Μπαρίς Μπογιούν στην Ελλάδα στις 11 Σεπτεμβρίου 2023. Εκτιμήθηκε ότι προετοιμάζονταν να δράσουν. Συνεπώς, προχωρήσαμε σε ταυτόχρονη επιχείρηση που έγινε σε διευθύνσεις στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη. Κατά την επιχείρηση 10 ύποπτοι συνελήφθησαν.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 4 αδήλωτα όπλα, 85 γεμιστήρες, 6 γραμμάρια ναρκωτικών και περίπου 430.000 τουρκικές λίρες.

Όπως αναφέρουν οι τουρκικές αρχές οι έρευνες σε βάρος των υπόπτων συνεχίζονται.

Σχετικά Άρθρα