Λιβύη: Στην Κομοτηνή το τελευταίο αντίο στην Γλυκερία Μεμεκίδου

 Λιβύη: Στην Κομοτηνή το τελευταίο αντίο στην Γλυκερία Μεμεκίδου

Το τελευταία αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στην υποναύαρχο, Γλυκερία Μεμεκίδου, που έχασε τη ζωή της στο ροχαίο δυστύχημα της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη, μαζί με ακόμα δύο στρατιωτικούς και δύο διερμηνείς.Η εξόδιος ακολουθία για την 46χρονη υποναύαρχο εψάλη στον ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, Παντελεήμονα. Η σορός της υποναυάρχου έφτασε στον ναό καλυμμένη με την ελληνική σημαία ενώ η εκκλησία είναι γεμάτη από εκατοντάδες κόσμου.

Εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και της ελληνικής πολιτείας, όπως αναφέρει το xronos.gr, έδωσαν το «παρών» ενώ στον αύλειο χώρο αγήματα του Στρατού και του Πολεμικού Ναυτικού απέδωσαν τιμές.

Στο Μουζάκι Καρδίτσας το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Βούλγαρη

Στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, έγινε η κηδεία του συνταγματάρχη Γιώργου Βούλγαρη στο Μουζάκι, που επίσης έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στη Λιβύη. Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η αδελφή του 27χρονου.

Όλοι οι κάτοικοι από το χωριό Μουζάκι Καρδίτσας, αλλά και από τα γύρω χωριά, έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του 27χρονου για να τιμήσουν τη μνήμη του και να συλλυπηθούν την οικογένεια του εκλιπόντος.

Σχετικά Άρθρα