Επεισόδιο Γεωργιάδη – Νατσιού στη Βουλή

 Επεισόδιο Γεωργιάδη – Νατσιού στη Βουλή

«Ανακαλέστε γιατί θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη» ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στον πρόεδρο του κόμματος Νίκη, Δημήτρη Νατσιού, ο οποίος επικαλέστηκε δημοσίευμα που εμφανίζει εταιρεία του υπουργού Εργασίας να έχει παρανομήσει απέναντι σε εργαζόμενό της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα («Δημοκρατία»), η επιχείρηση τηλεπωλήσεων καταδικάστηκε «επειδή σε έναν εργαζόμενο ‘μείωσε παρανόμως το ωράριο’, ‘τροποποίησε τα καθήκοντά του’ και ‘τον απέλυσε παράνομα χωρίς να καταβάλει τη νόμιμη αποζημίωση’».

Αμέσως μετά την επίκληση του δημοσιεύματος από τον κ. Νατσιό, ο υπουργός ζήτησε τον λόγο και εξήγησε ότι: η εταιρεία ήταν του αδελφού του, καταδικάστηκε ως προς το αστικό σκέλος αλλά όχι ως προς το ποινικό, ενώ ο ίδιος (σ.σ. ο υπουργός) αθωώθηκε επειδή δεν είχε καμία εμπλοκή.

«Εχει γραφτεί και στο παρελθόν από τον Χίο, κινήθηκα δικαστικά και ο ίδιος ανακάλεσε στο δικαστήριο», είπε, σύμφωνα με το euro2day.gr.

Τόνισε δε, πως δεν ξέρει αν θα κινηθεί δικαστικά και εναντίον της «Δημοκρατίας», αλλά προειδοποίησε ότι θα το κάνει για τον κ. Νατσιό, αν δεν ανακαλέσει.

Κατόπιν τούτου, ο πρόεδρος της Νίκης είπε ότι θα εξετάσει την ορθότητα του δημοσιεύματος.

Σχετικά Άρθρα