Βόλος: Πρόβατα έφαγαν 300 κιλά χασίς

 Βόλος: Πρόβατα έφαγαν 300 κιλά χασίς

Σε κατάσταση τρέλας βρέθηκαν τα πρόβατα που εισέβαλαν σε θερμοκήπιο έξω από τον Αλμυρό Βόλου που καλλιεργείται φαρμακευτική κάνναβη και κατανάλωσαν μια σεβαστή ποσότητα, που ξεπερνά τα 300 κιλά.

«Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά καλύτερα είναι τα πρόβατα, γεμάτα τρέλα και…κορδέλα. Τα βλέπουν όλα πανέμορφα» ανέφερε χαριτολογώντας ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας Γιάννης Μπουρούνης, μιλώντας στον Status FM 107,7 Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μπουρούνης είπε μάλιστα ότι τα πρόβατα πηδούσαν πιο ψηλά και από τα κατσίκια, ενώ εξήγησε πώς έγινε το περιστατικό.

«Είμαστε η μεγαλύτερη μονάδα θερμοκηπιακής κάνναβης στην κεντροανατολική Ευρώπη. Χάσαμε το 80% της παραγωγής μας από τις πλημμύρες. Την ώρα που προσπαθούσαμε να σώσουμε ό,τι μπορούσαμε, ξαφνικά βλέπουμε μέσα στο θερμοκήπιο πρόβατα και κατσίκια να βόσκουν κανονικά», αναφέρει.

Όπως εξήγησε, τα κοπάδια μπήκαν στο θερμοκήπιο για να βρουν τροφή, μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία.

«Βρήκαν τα καημένα πρασινάδα να φάνε γιατί όλη η υπόλοιπη τροφή τους καταστράφηκε, τους αρέσει πολύ η κάνναβη και η φούντα και η πρασινάδα. Την περνάν ζάχαρη τα ζώα», ανέφερε.

«Το πρόβλημα ήταν πώς θα τα κυνηγήσουμε για να φύγουν από την καλλιέργεια, γιατί δεν έφευγαν με τίποτα. Τα πρόβατα πηδούσαν πιο ψηλά απ τα κατσίκια και αυτό δεν γίνεται ποτέ. Λογικό αφού έφαγαν περίπου 300 κιλά», κατέληξε ο κ. Μπουρούνης.

Σχετικά Άρθρα