Σλούκας: “Εύκολη απόφαση ο Παναθηναϊκός”

 Σλούκας: “Εύκολη απόφαση ο Παναθηναϊκός”

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο σερβικό, Sport Klub στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση της νέας φανέλας. «Ελπίζω ότι η νέα φανέλα θα φέρει επιτυχίες στην ομάδα. Γενικά είμαι πολύ σίγουρος και αισιόδοξος άνθρωπος και ανυπομονώ να δω τι μας φέρνει η νέα σεζόν», ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνή γκαρντ.

Σε ερώτηση για το αν ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγει από τον Ολυμπιακό και να πάρει στον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Όχι, ήταν εύκολο. Ο κόσμος και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το έκαναν ακόμα πιο εύκολο για εμένα. Είμαι πολύ περήφανος που έκανα αυτή την κίνηση».

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα της Euroleague, με τον Σλούκα να αναφέρει ότι: «Οι αγώνες αυτών των δύο συλλόγων παρακολουθούνται πάντα από όλη την Ευρώπη. Είναι πάντα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Θα παλέψουμε σε όλους τους αγώνες, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι απέναντί ​​μας. Ο κόσμος πρέπει να περιμένει μαχητικό πνεύμα από εμάς μέχρι το τέλος».

Τέλος, για τη συνεργασία του με τον Εργκίν Αταμάν, υπογράμμισε ότι: «Μου αρέσει η χημεία που χτίζουμε μέρα με τη μέρα, όλοι οι παίκτες είναι καλοί και ταλαντούχοι. Το βασικό είναι πώς παίζουμε ως ομάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο προπονητής Αταμάν είναι υπέροχος – όλοι το ξέρουν αυτό. Μιλούν όλοι για τα κατορθώματα που έχει στην καριέρα του – κέρδισε δύο Euroleague με την Εφές. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και μέχρι στιγμής έχουμε εξαιρετική συνεργασία και ελπίζω να είναι έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχει πάντα αυτοπεποίθηση και μου αρέσει πολύ σε αυτόν».

Σχετικά Άρθρα