Πώς θα κινηθεί αύριο το Μετρό λόγω της απεργίας

 Πώς θα κινηθεί αύριο το Μετρό λόγω της απεργίας

Αύριο, Πέμπτη 21/09 οι Γραμμές 2 και 3 του Μετρό θα λειτουργήσουν από την έναρξη κυκλοφορίας ως τις 13:30, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση και για τη Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς – Κηφισιά.

Ωστόσο, ο πρόεδρος των εργαζομένων Σπύρος Ρεβύθης, με ανάρτησή του στο facebook, ενημερώνει πως η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ προσέφυγε για μια απεργία που δεν είχε κηρυχθεί.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ίδιος «η ΣΤΑΣΥ εξαπάτησε την έδρα του δικαστηρίου και έκανε αγωγή στο ΣΕΛΜΑ και τους εργαζόμενους που εκπροσωπεί. Ενώ δεν είχε προκηρυχθεί μέχρι εκείνη την ώρα, καμία απεργία ΣΕΛΜΑ και δίκασε μια αγωγή-φάντασμα παρουσιάζοντας ψεύτικα στοιχεία στο δικαστήριο. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου για εξαπάτηση έδρας δικαστηρίου.

Ωστόσο, στην συνέχεια και μετά το βρώμικο παιχνίδι της εργοδοσίας, “ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ” και βγάλαμε ανακοίνωση και μετέχουμε στην 24ωρη απεργία του (ΕΚΑ) Εργατικού Κέντρου Αθήνας που με την κάλυψη του, μπορούμε να απεργήσουμε καθολικά ΟΛΟΙ.Συνάδελφοι είναι επιτακτική ανάγκη η συμμετοχή όλων μας, ώστε να δοθεί το μήνυμα εκεί που πρέπει. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21/9/23» τονίζει. Έτσι, με την «ομπρέλα» του ΕΚΑ η απεργία στο μετρό θα γίνει κανονικά.

Σχετικά Άρθρα