Tσακρής: Αν εκλεγεί πρόεδρος ο Κασσελάκης θα αποδεχθώ να παραιτηθώ

 Tσακρής: Αν εκλεγεί πρόεδρος ο Κασσελάκης θα αποδεχθώ να παραιτηθώ

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ανοίξει ο δρόμος της εισόδου του στη Βουλή, εξέφρασε ο Αθανάσιος Τσακρής, ο οποίος βρίσκεται στην 7η θέση στη σειρά του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος.

«Αν είναι κάτι καλό για την εξέλιξη της διαδικασίας μέσα στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, νομίζω ότι θα αποδεχτώ» να παραιτηθώ είπε ο κ. Αθανάσιος Τσακρής, καθηγητής Μικροβιολογίας στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, για να έχει παρουσία εντός Κοινοβουλίου ο κ. Κασσελάκης εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος.

Εάν ο Στέφανος Κασσελάκης, κερδίσει και την Κυριακή και αναλάβει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, θα αρχίσει η αναζήτηση για το πώς θα μπορούσε να εξασφαλίσει την παρουσία του στη Βουλή, καθώς υπενθυμίζεται ότι δεν εξελέγη στις Εθνικές εκλογές.

Το βασικό σενάριο είναι να παραιτηθεί κάποιος από τους τρεις εκλεγέντες και να αποχωρήσουν οι πέντε επιλαχόντες, μέσα στους οποίους είναι και ο κ. Τσακρής, προκειμένου να μπει στη Βουλή ο κ. Κασσελάκης.

Σχετικά Άρθρα