Δρυμιώτης:” Έχω αμφιβολίες για την επικράτηση Κασσελάκη. Η αλαζονεία δεν συγχωρείται” 

 Δρυμιώτης:” Έχω αμφιβολίες για την επικράτηση Κασσελάκη. Η αλαζονεία δεν συγχωρείται” 

Την έκπληξή του για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης. «Δεν το περίμενα να βγει από την πρώτη Κυριακή», δήλωσε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ σχολιάζοντας, βεβαίως, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης που στο πρώτο του διάγγελμα χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «σκηνοθετημένο Πρωθυπουργό του Γκρίνμπεργκ» αποδείχθηκε ότι είναι «ο άρχων της επικοινωνίας». «Κουφάθηκα όταν γονάτισε για να υπογράψει το χαρτί για να γίνει μέλος. Αυτά είναι αμερικανιές!», τόνισε.

Ωστόσο, ο κ. Δρυμιώτης εμφανίστηκε σκεπτικός για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου λέγοντας ότι «Έχω αμφιβολίες για την επικράτηση Κασσελάκη στον β’ γύροΗ αλαζονεία δεν συγχωρείται από κανέναν ψηφοφόρο» είπε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ των εκλογών ζήτησε να μην γίνει δεύτερος γύρος και πρόσθεσε: «64.000 από τα δηλωμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγαν να ψηφίσουν στον πρώτο γύρο. Η διαφορά των δύο είναι στις 10.000 ψήφους. Τώρα, θα ενεργοποιηθεί το κομμάτι αυτό, το πιο αριστερό, και θα πάει να ψηφίσει γιατί αυτός (σ.σ. ο Κασσελάκης) μόνο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι».

Ο κ. Δρυμιώτης δεν άφησε ασχολίαστα και τα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι Παππάς και Τσακαλώτος. «Αυτά είναι η είδηση! 7%! Σημαίνει ότι δεν τους θέλουν. Ο Τσακαλώτος ήταν επικεφαλής της Ομπρέλας. Υποτίθεται ήταν το αντίπαλον δέος. Ο Παππάς ήταν ο αντ’ αυτού. Αυτά τα ποσοστά δείχνουν ότι δεν τους θέλουν», είπε.

Έκλεισε, δε, την τοποθέτησή του με μία φράση του Πλάτωνα, γεμάτη υπονοούμενα: «Στην πολιτική υποθέτουμε ότι όποιος γνωρίζει πώς να μαζεύει ψήφους γνωρίζει και πώς να διαχειριστεί μία πόλη ή μια χώρα. Όταν όμως αρρωσταίνουμε δεν αναζητούμε τον ομορφότερο γιατρό ή τον πλέον ικανό στα λόγια».

Σχετικά Άρθρα