Τάιλερ Μακμπέθ:Ποιος είναι ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη

 Τάιλερ Μακμπέθ:Ποιος είναι ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη

Ο Στεφανος Κασσελάκης δεν κρύφτηκε ποτέ και από τις πρώτες του δημόσιες εμφανίσεις, είχε στο πλευρό του, τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο επί τέσσερα χρόνια σύντροφός του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, είναι νοσηλευτής και γνωρίστηκαν όταν ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν 31 ετών. Η οικογένειά τους μετρά ακόμη ένα μέλος το σκύλο τους, τη Φάρλι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πει για το σύντροφό του: «Όταν βρίσκεις κάποιον με μεγάλη καρδιά και πηγαία καλοσύνη, προσπαθείς να τον αγαπάς όσο περισσότερο μπορείς! Τάιλερ: Η οικογένεια σου, η Φάρλι κι εγώ, σ’ αγαπάμε απεριόριστα. Γιατί η αγάπη κάνει την οικογένεια».

Ο Τάιλερ έχει σπουδάσει νοσηλευτική στο πανεπιστήμιο Σάμφορντ και έχει εργαστεί ως νοσοκόμος. Σε αναρτήσεις στο Facebook, μαθαίνουμε πως εργάστηκε σε μια από τις πιο πολυσύχναστες κλινικές νευρολογίας της Νέας Υόρκης, έχοντας αντιμετωπίσει ακραίο φόρτο δουλειάς την περίοδο της πανδημίας.

Σήμερα, βρίσκεται στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη, όχι μόνο μέσω των συσκέψεων με την επικοινωνιακή ομάδα στην οποία λαμβάνει μέρος, αλλά και στα γυρίσματα των βίντεο που επιμελείται ο γνωστός σκηνοθέτης Νίκος Σούλης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Η Άποψη», ο Τάιλερ τις περισσότερες φορές επεμβαίνει και για τη μουσική, αλλά και για τη στάση του σώματος του Στέφανου.

Από τα εναπομείναντα tweets του (ο λογαριασμός του δείχνει ανενεργός από το 2014 και μετά), μπορούμε να επιβεβαιώσουμε και ποιας εποχής τη μουσική προτιμάει.

Σχετικά Άρθρα