Οικονόμου: Ψοφίμι ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν τα ψοφίμια του Θεσσαλικού κάμπου

 Οικονόμου: Ψοφίμι ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν τα ψοφίμια του Θεσσαλικού κάμπου

Οδ ημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου, σχολίασε τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Ειδικότερα, ο ίδιος σχολιάζοντας τις εξελίξεις ανάφερε αρχικά:

«Αυτοί οι 150.000 δυσαρεστημένοι είναι με την κυβέρνηση έτσι και αλλιώς. Κανένα μήνυμα δεν είναι. Αυτοί οι άνθρωποι πήγαν να αναστήσουν το κόμμα τους. Απολύτως κανένα μήνυμα. Αυτοί οι άνθρωποι ψήφισαν Μητσοτάκη και δυσαρεστήθηκαν;».

Στην επισήμανση άλλου δημοσιογράφου που συμμετείχε στο πάνελ πως έγιναν 43.000 νέες εγγραφές ο παρουσιαστής του απάντησε: «Ε και; Ο Κασσελάκης τους ξεσήκωσε αυτούς. Ποιος τους ξεσήκωσε ο Μητσοτάκης; Δυσαρεστήθηκαν με τον Μητσοτάκη που έκανε παροχές στη Θεσσαλονίκη;».

«Στέλνουν μήνυμα πως θέλουμε μία ισχυρή Αξιωματική Αντιπολίτευση;», αντέτεινε ο δημοσιογράφος με τον Δημήτρη Οικονόμου να συμπληρώνει:

«Όχι, στέλνουν μήνυμα ανασύνταξης του κόμματός τους το οποίο ήταν ψοφίμι. Ήταν σαν τα ψοφίμια στον κάμπο της Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη και αναστήθηκε. Δεν ήταν μήνυμα στην κυβέρνηση. Αυτό είναι το ψοφίμι που επέπλεε και κάποιος το τράβηξε στη ζωή, ο οποίος είναι ο Κασσελάκης. Αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα! Τι μήνυμα θα στείλουν αυτοί στον Μητσοτάκη; Σε μία εσωκομματική διαδικασία τι μήνυμα να στείλεις;».

Σχετικά Άρθρα