Δυστύχημα στη Λιβύη: Τι λέει Λίβυος βουλευτής για την τραγωδία με τους 5 νεκρούς Έλληνες

 Δυστύχημα στη Λιβύη: Τι λέει Λίβυος βουλευτής για την τραγωδία με τους 5 νεκρούς Έλληνες

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου και διακεκριμένος βουλευτής Αλί Αλ Τεκμπαλί, μίλησε στο ΣΚΑΙ αποκαλύπτοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα αποδεικνύοντας ότι επρόκειτο για μία δύσκολη αποστολή που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας τα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Λίβυος βουλευτής γνώριζε τι ακριβώς συνέβη ακριβώς μετά το δυστύχημα.

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου και διακεκριμένος βουλευτής Αλί Αλ Τεκμπαλί, μίλησε στο ΣΚΑΙ αποκαλύπτοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα αποδεικνύοντας ότι επρόκειτο για μία δύσκολη αποστολή που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας τα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων.

Παράλληλα έστειλε και το δικό του μήνυμα στις οικογένειες των θυμάτων.

Ο Λίβυος βουλευτής ανέφερε αρχικά: «ένα αυτοκίνητο που ερχόταν με συγκεκριμένη ταχύτητα, συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο προκαλώντας πολλά θύματα» ενώ στη συνέχεια τόνισε πως: «αυτές οι συζητήσεις λοιπόν περί συνομωσίας είναι γελοίες».

Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, αν είχαν ληφθεί μέτρα ή προειδοποιήσεις ο Αλί Αλ Τεκμπαλί απάντησε: «Τι μέτρα, φίλε μου; Σε ολόκληρη τη χώρα επικρατεί χάος. όλο το ανατολικό τμήμα της χώρας επλήγη από σφοδρές βροχοπτώσεις. Δεν υπάρχει καμία προειδοποίηση, δεν υπάρχει αστυνομία στους δρόμους, δεν υπάρχει τίποτα. Η κατάσταση στους δρόμους είναι πολύ κακή. Οι άνθρωποι οδηγούν πολύ γρήγορα. Όλοι φοβούνται να πάνε να δουν τι συμβαίνει», δήλωσε για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Απευθυνόμενος στις οικογένειες των θυμάτων ο Λίβυος βουλευτής ανέφερε:

«Θέλω να πω στις οικογένειες (των θυμάτων) ότι πραγματικά εκτιμώ το ότι οι γιοι και οι κόρες τους ήρθαν εδώ για να μας βοηθήσουν και εκτιμούμε αυτό που έκαναν. Είναι μια τραγωδία και θα κάνουμε τα πάντα για να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη και να ενημερώσουμε τις οικογένειες».

Σχετικά Άρθρα