Ρόδος: Ζευγάρι Γερμανών έκανε το τραπέζι σε ένα ολόκληρο χωριό επειδή έσωσαν το σπίτι τους από τις φωτιές

 Ρόδος: Ζευγάρι Γερμανών έκανε το τραπέζι σε ένα ολόκληρο χωριό επειδή έσωσαν το σπίτι τους από τις φωτιές

Μία όμορφη κίνηση πραγματοποίησε ένα ζευγάρι Γερμανών καθώς έκανε το τραπέζι στους κατοίκους του χωριού Λάερμα, οι οποίοι πρίν από μερικές εβδομάδες τους είχαν βοηθήσει να σώσουν το σπίτι τους από τις φωτιές που έκαιγαν γύρω από αυτό.

Μία συγκινητική πρωτοβουλία ανέλαβε ένα ζευγάρι Γερμανών προκειμένου να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του απέναντι στους κατοίκους του χωριού Λαέρμων στη Ρόδο, που πριν από μερικές εβδομάδες έδωσαν από κοινού μάχη με τις φλόγες, για να κατασβέσουν τη φωτιά που έκαιγε γύρω από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή», ο Χανς και η Μαρία που έχουν επιλέξει την Ρόδο ως δεύτερη πατρίδα τους και διαμένουν στο νησί τα τελευταία 14 χρόνια, αφού μαζί με τους κατοίκους του χωριού κατάφεραν να σώσουν το σπίτι τους από τις πυρκαγιές, κάλεσαν όλους τους Λαερμένους να το γιορτάσουν.

«Μία συγκινητική και όμορφη πρωτοβουλία δύο υπέροχων ανθρώπων από την Γερμανία του Χανς και της Μαρίας που ζουν στα Λάερμα μόνιμα τα τελευταία 14 χρόνια. Κάλεσαν με δικά τους έξοδα όλους τους Λαερμενούς για να διασκεδάσουν ευχαριστώντας τους που βοήθησαν στην κατάσβεση της φωτιάς τον περασμένο Ιούλιο γύρω από το σπίτι τους. Μπράβο τους. Υπάρχει ακόμη φιλότιμο και ανθρωπιά!», γράφει η Ροδιακή.

Σχετικά Άρθρα