Σκληρή απάντηση Αχτσιόγλου για υπονόμευση της τελευταίας στιγμής: “Προβοκάτσιες τέλος”…

 Σκληρή απάντηση Αχτσιόγλου για υπονόμευση της τελευταίας στιγμής: “Προβοκάτσιες τέλος”…

Σκληρή απάντηση έδωσε η Έφη Αχτσιόγλου σε δημοσίευμα που την «έδειχνε» ως υπαίτια για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, το οποίο, όπως τονίζει, είναι ψευδές και κατά πολλούς συνιστά προσπάθεια υπονόμευσής της την τελευταία ώρα πριν τις εσωκομματικές κάλπες.

Ειδικότερα, η υποψήφια πρόεδρος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με δήλωσή της στην efsyn.gr, τόνισε: «Προβοκάτσιες τέλος. Τους τελευταίους μήνες συγκεκριμένα κέντρα έχουν εξαπολύσει εναντίον μου συκοφαντικές και χυδαίες επιθέσεις. Η λάσπη αυτή κορυφώθηκε τις τελευταίες ώρες πριν τις κάλπες, εμφανίζοντάς με ως δήθεν υπονομεύτρια του Αλέξη Τσίπρα. Την Κυριακή θα πάρουν την απάντησή τους από τους πολίτες, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Η απάντηση αυτή δόθηκε με αφορμή δημοσίευμα όπου γινόταν λόγος για sms που έστειλε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώην πρόεδρο του κόμματος με το οποίο του ζητούσε να παραιτηθεί.

Το δημοσίευμα δεν συμπεριλάμβανε κανένα αποδεικτικό υλικό των όσων γράφτηκαν, ενώ από χθες διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από άτομο που έχουν υιοθετήσεις έναν ισχυρισμό, χωρίς να υπάρχει καμία απόδειξη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφει η efsyn.gr, ο ιστότοπος 1voice.gr δημοσίευσε «ρεπορτάζ» το οποίο δεν συνοδευόταν από κανένα αποδεικτικό υλικό και το οποίο έφερε τίτλο «Έφη Αχτσιόγλου: Το μήνυμα που εξόργισε τον Αλέξη και τα βρόντηξε» και στο οποίο γινόταν λόγος για sms που έστειλε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώην πρόεδρο του κόμματος με το οποίο του ζητούσε να παραιτηθεί. Μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «αυτό ήταν το μήνυμα που ξεχείλισε το ποτήρι….».
Το γεγονός ότι ο συντάκτης του κειμένου δεν παρουσίασε κανένα αποδεικτικό στοιχείο στο «ρεπορτάζ» του πως έχει την κατοχή του τέτοιο μήνυμα, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο κίτρινος Τύπος επιστρατεύτηκε από κάποιους και στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Το δημοσίευμα διακινείται από χθες σωρηδόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμα και από άτομα που δηλώνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς καν να έχουν μπει στον κόπο να αναρωτηθούν πως γίνεται να υιοθετούν κάτι χωρίς καμία απόδειξη.

Σχετικά Άρθρα