Πειραιάς: Στον εισαγγελέα ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ

 Πειραιάς: Στον εισαγγελέα ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ

Απολογείται σήμερα στα δικαστήρια Πειραιά, ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ στο κέντρο του Πειραιά.

Ο ηλικιωμένος, γνωστός στη γειτονιά για τον εριστικό του χαρακτήρα, πυροβόλησε το θύμα -έναν πατέρα τριών παιδιών- καθώς δεν συμφωνούσε με την λειτουργία του πάρκινγκ στη γειτονιά.

Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έξω από υπαίθριο χώρο στάθμευσης στον Πειραιά για το πάρκινγκ και τα αυτοκίνητα που ανέβαζαν προσωρινά στο πεζοδρόμιο μέχρι να τα σταθμεύσουν. Λόγος για τον οποίο τσακωνόταν συχνά με το θύμα που διατηρούσε την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Στη γειτονιά επικράτησε αναστάτωση, με τους περαστικούς να τρέχουν να καλυφθούν. Ο ίδιος ανέβηκε στο διαμέρισμά του και κάλεσε την Αστυνομία παραδεχόμενος την πράξη του.

Σύντομα αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, όπου και συνέλαβαν τον δράστη στο σπίτι του. Το θύμα, που ήταν παντρεμένος και πατέρας μικρών παιδιών, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης πυροβόλησε μία φορά στο κεφάλι, με κυνηγετική καραμπίνα, τον άτυχο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, και στη συνέχεια, αφού το θύμα κείτεται αιμόφυρτο στο έδαφος, πατά εκ νέου τη σκανδάλη. Λίγο μετά αποχωρεί ατάραχος, ενώ ένας περαστικός σπεύδει να βοηθήσει το θύμα.

Σχετικά Άρθρα