Αιχμηρή απάντηση Κασσελάκη στους δικαστές: “Θεωρούσα ότι το συνδικαλιστικό σας όργανο είχε αυτοκαταργηθεί”

 Αιχμηρή απάντηση Κασσελάκη στους δικαστές: “Θεωρούσα ότι το συνδικαλιστικό σας όργανο είχε αυτοκαταργηθεί”

Ο Στέφανος Κασσελάκης επανήλθε με βίντεο δίνοντας συνέχεια στα όσα είπε για τη Δικαιοσύνη, μετά και την απάντηση από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής, 17 Σεπτεμβρίου, στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του αναφέρει:

«Η λειτουργία της Δικαιοσύνης θα αλλάξει», επισημαίνοντας ότι «οι έντιμοι δικαστικοί θα ενισχυθούν από εμάς, προκειμένου να ασκούν απερίσπαστα το λειτούργημά τους».

Η Δικαιοσύνη είναι ο μεγάλος ασθενής που πρέπει να γιατρευτεί άμεσα, λέει ο Στέφανος Κασσελάκης απευθυνόμενος στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τα περί «ξεδοντιάσματος» λειτουργών της. Σχολιάζει, δε: «Χαίρομαι που διαπιστώνω ότι υπάρχει το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών, καθώς θεωρούσα ότι είχε αυτοκαταργηθεί εδώ και 4 χρόνια…».

«Δεν παρενέβη όταν ο δικαστικός λειτουργός κ. Τζανερίκος είχε καταγγείλει επηρεασμό από το Μέγαρο Μαξίμου ούτε όταν ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, κ. Ράμος, δεχόταν προσωπικές επιθέσεις, όταν τα ατομικά δικαιώματα «ξεδοντιάστηκαν» από το predator ούτε όταν 16.000 άνθρωποι πέθαναν έξω από τις ΜΕΘ, όταν στρατόπεδα εκρήγνυνται ή πλημμυρίζουν, όταν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα «φαγώνονται» ή όταν ο διεφθαρμένος δήμαρχος δεν ξεβουλώνει τα φρεάτια, ανέφερε ο εκ των πέντε υποψήφιων προέδρων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Σχετικά Άρθρα