“Πόλεμος” Πολάκη Τσακαλώτου για την επίσκεψη Κασσελάκη στην Μακρόνησο

 “Πόλεμος” Πολάκη Τσακαλώτου για την επίσκεψη Κασσελάκη στην Μακρόνησο

Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα απάντησε ο Παύλος Πολάκης στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και στα όσα σχόλια έκανε για την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στη Μακρόνησο ανεβάζοντας και πάλι στα ύψη την εσωκομματική σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν από την εκλογή του νέου αρχηγού.

Η επιλογή του κ. Κασσελάκη να επισκεφτεί τη Μακρόνησο και να τη χρησιμοποιήσει ως προεκλογικό φόντο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και στην ευρύτερη Αριστερά.

Την Τετάρτη, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εκτόξευσε «βέλη» προς την πλευρά του συνυποψηφίου του, καθώς μιλώντας στον Real FM, υποστήριξε πως «δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς, δείχνει έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης», ζητώντας μάλιστα «συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ».

Στα πυρά Τσακαλώτου απάντησε ο Παύλος Πολάκης, που έχει αναλάβει επί της ουσίας την προώθηση της υποψηφιότητας Κασσελάκη.

«Προφανώς και δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματος μου ο Ευκλείδης!!
Δεν έχει απολύτως καμία τέτοια εξουσιοδότηση, ούτε ελεω θεού δικαίωμα!! Ορθώς έπραξε ο Στεφανος και πηγε ,ορθώς είπε αυτά που είπε!»
, υποστήριξε ο Πολάκης.

Σχετικά Άρθρα