Αποκάλυψη Milliyet: Αυτοί είναι οι έξι Τούρκοι που εκτελέστηκαν στην Αρτέμιδα

 Αποκάλυψη Milliyet: Αυτοί είναι οι έξι Τούρκοι που εκτελέστηκαν στην Αρτέμιδα

Εκτενή ρεπορτάζ για την πολύνεκρη επίθεση και την εγκληματική οργάνωση στην οποία φέρεται να ανήκουν τα 6 θύματα που εκτελέστηκαν με μαφιόζικο τρόπο στην Αρτέμιδα έχουν τα τουρκικά μέσα. Οι δολοφονηθέντες στη Λούτσα φέρεται να ανήκουν σε συμμορία Τούρκων εκτελεστών, γνωστής ως «Dalton» που κατηύθυνε ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Μπαρίς Μπογιούν που πλέον ζει στην Ιταλία ως δραπέτης.

Ο Μπουγιούν φημίζεται για τη συμμορία πληρωμένων δολοφόνων με μοτοσικλέτες που έχει ιδρύσει στην Κωνσταντινούπολη και έχει δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό.

Σήμερα η εφημερίδα Milliyet φέρνει στο «φως» τα ονόματα των 6 δολοφονηθέντων, καθώς και φωτογραφία τους.

Όπως αναφέρει «η ελληνική αστυνομία, η οποία συγκέντρωσε 25 φυσίγγια από το σημείο, κρατά μυστική την ταυτότητα των νεκρών Τούρκων. Μεταξύ των νεκρών είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς, ένας από τους άνδρες του Μπουγιούν, ο οποίος είχε φυλακιστεί στην Ιταλία για λίγο καιρό».

Νεκροί είναι επίσης, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα οι Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, μετά τη δολοφονία λογαριασμός στο Tik Tok που αυτοαποκαλείται «Red Kit gang» ανέβασε βίντεο και φωτογραφίας λέγοντας «πήραμε την εκδίκησή μας». Άλλγ ανάρτηση του ίδιου λογαριασμού φέρεται να δείχνει τους 6 νεκρούς.

Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει ότι η ΕΛΑΣ επικοινώνησε με τις τουρκικές Αρχές προκειμένου να διαπιστώσει εάν είναι αληθινές οι αναρτήσεις, αλλά και πληροφορίες σχετικά με τα θύματα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, την ημέρα της δολοφονίας τους εγκατέλειψαν το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Πήραν όλα τα πράγματά τους, επιβιβάστηκαν στο μπλε αυτοκίνητο και έφυγαν. Εκτιμάται ότι θα επιχειρούσαν να διαφύγουν από την Ελλάδα, πιθανότατα αεροπορικώς. Οι πέντε από τους έξι είχαν πάνω τους διαβατήρια και τα προσωπικά τους αντικείμενα. Ο έκτος δεν είχε μαζί του έγγραφα κάτι που προξένησε εντύπωση στους αστυνομικούς, που εξέτασαν ακόμα και το σενάριο να πρόκειται για μέλος αντίπαλης ομάδας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εντόπισαν μέσω των στοιχείων ταυτότητας που είχαν πάνω τους τα θύματα το διαμέρισμα Airbnb στη Λούτσα, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο της εκτέλεσης. Η έρευνα ξεκίνησε υπό άκρα μυστικότητα το πρωί της Τρίτης, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού. Κυρίως αναζητούνται δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό για να διαπιστωθεί εάν κάποιο άτομο με ποινικό παρελθόν -πλην των έξι που δολοφονήθηκαν- βρέθηκε στο συγκεκριμένο οίκημα.

Τα θύματα εκτιμάται ότι είχαν βρει καταφύγιο στην Αττική γνωρίζοντας ότι έχουν μπει στο στόχαστρο αντίπαλης συμμορίας. Οι δράστες ενδεχομένως να ήξεραν ακόμα και το που βρίσκεται το διαμέρισμα Airbnb και να το είχαν θέσει υπό παρακολούθηση.

Αίσθηση προκαλεί ότι οι «εχθροί» των Τούρκων που δολοφονήθηκαν στη Λούτσα, οι οποίοι είναι σκληροί ποινικοί με έδρα την Τουρκία, τους εντόπισαν στη χώρα μας. Καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν ότι οι διαφορές μεταξύ των ομάδων αυτών σχετίζονται με ναρκωτικά (σύμφωνα τουλάχιστον με την επικρατέστερη εκτίμηση, καθώς δεν μπορούν ακόμα να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα).

Σχετικά Άρθρα