Ξεσπά live στην ΕΡΤ κάτοικος του Παλαμά: Είστε υπόλογοι στις καταστροφές – Τους καλύπτετε

 Ξεσπά live στην ΕΡΤ κάτοικος του Παλαμά: Είστε υπόλογοι στις καταστροφές – Τους καλύπτετε

Δραματικές είναι οι καταστάσεις που βιώνουν οι πολίτες στη Θεσσαλία μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, με έναν κάτοικο του Παλαμά Καρδίτσας, που βρέθηκε στο επίκεντρο της θεομηνίας, να ξεσπάει και να λέει με σαφή ειρηνική διάθεση, την Κυριακή (10/09), πως «ζήσαμε ακριβώς το όνειρο του Χόλιγουντ που ζει ο πρωθυπουργός χρόνια τώρα».

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις του στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στις 6» της ΕΡΤ, ο Βάιος Παπαθανασίου είπε: «Είναι μια επιτέλεια αλφαδιά. Ζήσαμε ακριβώς το όνειρο του Χόλιγουντ που ζει ο πρωθυπουργός χρόνια τώρα… Έχουμε ανθρώπους που πνίγηκαν, όπως η γιαγιά μου από την ίδια λάσπη που ζύμωναν για να μας ταϊσουν. Οι ίδιοι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την περιοχή και μιλάω για το ίδιο το κράτος που καθησύχαζε τους ανθρώπους ότι δεν συνέβη τίποτα, ήξεραν ότι θα συμβεί ακριβώς αυτό το πράγμα».

Ακόμα, ο ίδιος ανέφερε: «Το γνωρίζανε, τοπικοί ρεμπεσκέδες παίζουν πάνω σε θύματα και καταστροφές και ζωές ανθρώπων. Τοπικοί υποτιθέμενοι άρχοντες που μας πουλάνε Ελλάδα για Έλληνες δεν βοηθήσανε πουθενά και ποτέ, κοιτάξανε μόνο το δικό τους κεφάλι, μέχρι που φωτογραφιζόντουσαν με υπουργούς που οι υπουργοί οι ίδιοι λέγανε “τι να κάνουμε με 500 κυβικά νερό ανά τετραγωνικό, ανά χιλιόμετρο;”. Αυτούς έχουμε, αυτοί μας αξίζουν, αυτοί είμαστε. Μηm νομίζετε πως θα αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο».

Ο κ. Παπαθανασίου, επίσης, σημείωσε: «Και είσαστε και εσείς υπόλογοι σε αυτό! Δεν με ενδιαφέρει αν θα πείτε ότι μου δίνετε βήμα, δεν με νοιάζει. Το βήμα το δίνετε γιατί υπάρχει απόλυτη καταστροφή. Είστε υπόλογοι, ΕΡΤ, κανάλια! Δείχνατε στον κόσμο, απ΄ό,τι μαθαίνω, ότι πάνε όλα καλά! Βγήκε η Κεραμέως και είπε ότι όλα λειτουργούν στην εντέλεια και εμείς, τρεις μέρες μέσα, μαθαίνουμε τα παιδιά μας να πίνουν τρεις γουλιές νερό και να το γυρνάνε στο στόμα. Εσείς φταίτε, εσείς τους καλύπτετε! Δεν φταίει κανένας άλλος! Σε κάθε καταστροφή κάνετε αυτό το πράγμα. Καλύπτετε τα καθάρματα. Βγήκε το άλλο το ρεμάλι, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής και είπε πως ο Βλοχός είναι ορεινός, ο άσχετος…».

Σχετικά Άρθρα