ΗΠΑ: Δασκάλα και μητέρα δύο παιδιών κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονου

 ΗΠΑ: Δασκάλα και μητέρα δύο παιδιών κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονου

Με ποινή φυλάκισης έως και 25 χρόνια μπορεί να έρθει αντιμέτωπη η Alissa McCommon, δασκάλα της τέταρτης τάξης στο Τενεσί αφού συνελήφθη για τον φερόμενο βιασμό 12χρονου ενώ κατηγορείται και για επικοινωνία στο διαδίκτυο με πρώην της μαθητές.

Η Alissa McCommon, 38 ετών, συνελήφθη έξω από το σπίτι της την Παρασκευή από το αστυνομικό τμήμα του Covington και εισήχθη στη φυλακή της κομητείας Tipton.

Η μητέρα δύο παιδιών κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά έναν πρώην μαθητή της το 2021 στο σπίτι της, δήλωσε η αρχηγός της αστυνομίας του Κόβινγκτον Ντόνα Τέρνερ.

Η καθηγήτρια της Charger Academy παραδέχτηκε ότι επικοινωνούσε ανάρμοστα με μαθητές, δήλωσε η αστυνομία.

Η McCommon τέθηκε σε διαθεσιμότητα χωρίς αμοιβή στις 24 Αυγούστου, αφού ένας γονέας κατέθεσε τον ισχυρισμό, σύμφωνα με το WREG.

Αφού ο γονέας ήρθε μπροστά, αρκετοί άλλοι μαθητές ισχυρίστηκαν ότι ο McCommon τους έγινε φίλος τους στο διαδίκτυο και μάλιστα έπαιζε μαζί τους βιντεοπαιχνίδια, ανέφερε το πρακτορείο.

Σύμφωνα με τη nypost, η δασκάλα της τετάρτης τάξης φέρεται να έστειλε στους μαθητές ακατάλληλες φωτογραφίες και να ζήτησε να κάνει σεξ μαζί τους, ανέφερε το πρακτορείο.

Η δασκάλα, η οποία κρατείται με εγγύηση 25.000 δολαρίων, υποστηρίζει την αθωότητά της. Η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ανακρίνουν τα φερόμενα ως θύματα.

Σχετικά Άρθρα