ΣΥΡΙΖΑ: Να ενημερώσει η κυβέρνηση πόσοι είναι οι συνάνθρωποί μας που αγνοούνται

 ΣΥΡΙΖΑ: Να ενημερώσει η κυβέρνηση πόσοι είναι οι συνάνθρωποί μας που αγνοούνται

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση σχετικά με το πόσοι είναι οι άνθρωποι που αγνοούνται μετά την κακοκαιρία Daniel, όπως επίσης και για το αν υπάρχει μηχανισμός καταγραφής ούτως ώστε να καταστεί εφικτός ο εντοπισμός τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Ήδη θρηνούμε συνανθρώπους μας από την ανείπωτη τραγωδία, η οποία δυστυχώς δεν έχει τέλος. Το ελάχιστο που κάνουμε, είναι να είμαστε δίπλα στις οικογένειές τους, στις οποίες εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας.

Με πλήρη σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων και στις οικογένειές τους, δεν είναι τώρα η ώρα της απόδοσης ευθυνών. Θα γίνει όταν πρέπει. Για εμάς προέχει η προστασία της ανθρώπινης ζωής και η εξάντληση όλων των δυνατοτήτων και διαθέσιμων μέσων για τη διάσωση των πληγέντων συνανθρώπων μας.

Δεδομένου, ότι ο Γολγοθάς που βιώνουν οι οικογένειες των αγνοουμένων είναι τεράστιος, ζητάμε από την κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα και επίσημα, πόσοι είναι οι συνάνθρωποί μας που αγνοούνται και εάν υπάρχει μηχανισμός καταγραφής προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός τους”.

Σχετικά Άρθρα