Στέφανος Κασσελάκης από Θεσσαλία: “Ζούμε την κυριολεκτική κατάρρευση του «επιτελικού» κράτους”

 Στέφανος Κασσελάκης από Θεσσαλία: “Ζούμε την κυριολεκτική κατάρρευση του «επιτελικού» κράτους”

“Είναι καιρός να γίνει μια πλήρης ανασυγκρότηση του Κράτους. Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται ένα μεγάλο και σοβαρό σχέδιο υποστήριξης των υποδομών, με πλήρη διαύγεια για κάθε ευρώ που δαπανείται”.

Από την πληγείσα Θεσσαλία στην οποία βρίσκεται, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση στα τοπικά ΜΜΕ:

«Ζούμε την κυριολεκτική κατάρρευση του «επιτελικού» κράτους. Διότι όταν γίνεται το ίδιο λάθος τόσες φορές, παύει να είναι λάθος. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, πλέον φτάσαμε στις δέκα του κλέφτη και τον τσακώσαμε!».

«Βλέπουμε όλη την αλυσίδα λειτουργίας του δεξιού κράτους, από την Κυβέρνηση ως την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουν προαναγγελθεί αντιπλημμυρικά έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων. Πού είναι τα έργα; Πού πήγαν τόσα χρήματα; Αντίστοιχα, στον Βόλο, ο Δήμαρχος είναι γνωστό ότι διαπλέκεται με οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που ελέγχουν τη ζωή του τόπου».

«Επιτέλους, αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει. Είναι καιρός να γίνει μια πλήρης ανασυγκρότηση του Κράτους. Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται ένα μεγάλο και σοβαρό σχέδιο υποστήριξης των υποδομών, με πλήρη διαύγεια για κάθε ευρώ που δαπανείται».

Σχετικά Άρθρα