Σκέψεις για αναβολή των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ- Παρέμβαση Παππά, Τζουμάκα

 Σκέψεις για αναβολή των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ- Παρέμβαση Παππά, Τζουμάκα

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλές περιοχές της χώρας -και κυρίως της Θεσσαλίας- λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων φαίνεται να προηγείται των εσωκομματικών διαδικασιών, όταν μάλιστα αγνοούνται οικογένειες, σύμφωνα με το protothema.gr.

Αυτό επισημαίνουν, κατά πληροφορίες, αρκετά στελέχη του κόμματος στις μεταξύ τους συζητήσεις, καθώς από το πρωί παρακολουθούν το μέγεθος της καταστροφής, την ώρα που μέλη των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλία αδυνατούν, όπως λένε, να φέρουν εις πέρας τη διαδικασία, μετά την πλημμύρα.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν αποκλείεται εντός της ημέρας η Κουμουνδούρου να τοποθετηθεί εκ νέου για το θέμα, καθώς τα νέα δεδομένα έχουν αλλάξει, όπως φαίνεται, άρδην τις δυνατότητες πραγματοποίησης της διαδικασίας για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας, τουλάχιστον στην Καρδίτσα.

Από πλευράς της η Κουμουνδούρου τονίζει, ωστόσο, ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει ενδεχόμενο αναβολής, παρακολουθώντας την εξέλιξη του φαινομένου και τη σημερινή ημέρα. Σχετική πρόταση, για αναβολή μίας εβδομάδας, κατέθεσαν οι Νίκος Παππάς και Στέφανος Τζουμάκας.

Τέλος, ο Ν. Παππάς θέτει ζήτημα αναβολής των εσωκομματικών εκλογών:

«Ζητώ τη μετάθεση των διαδικασιών εκλογής ηγεσίας του κόμματος κατά μία εβδομάδα. Η παράταξή μας πρέπει, υπό τον πρόεδρο της Κ.Ο., να γίνει το πραγματικό στήριγμα της ελληνικής κοινωνίας σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση».

Σχετικά Άρθρα