Aπίστευτη επίθεση στη Νέα Υόρκη: Άνδρας χτυπά με μπαστούνι 60χρονη γυναίκα πάνω από 50 φορές (vid)

 Aπίστευτη επίθεση στη Νέα Υόρκη: Άνδρας χτυπά με μπαστούνι 60χρονη γυναίκα πάνω από 50 φορές (vid)

Σοκαριστικά πλάνα που δείχνουν άνδρα να χτυπά βάναυσα 60χρονη γυναίκα πάνω από 50 φορές σε σταθμό του μετρό στο Χάρλεμ στη Νέα Υόρκη και μάλιστα με το ίδιο της το μπαστούνι βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προκαλούν αντιδράσεις.

Η επίθεση συνέβη την Παρασκευή λίγο πριν από τις 3:30 π.μ. όταν η γυναίκα περπατούσε στο σταθμό West 116 Street και Lenox Avenue, δήλωσαν αξιωματούχοι της αστυνομίας της Νέας Υόρκης στην εφημερίδα The Post.

Το σοκαριστικό βίντεο διάρκειας δύο λεπτών δείχνει τον άγνωστο άνδρα να επιτίθεται στη γυναίκα με μια ομπρέλα και τη γυναίκα να προσπαθεί να τον αποκρούσει με το μπαστούνι της. Ο ύποπτος κατάφερε να αρπάξει το μπαστούνι της γυναίκας καθώς εκείνη έπεσε στο έδαφος ουρλιάζοντας.

Στη συνέχεια ο άνδρας χτύπησε τη γυναίκα με το δικό της μπαστούνι περισσότερες από 50 φορές στο κεφάλι, το στομάχι, το πόδι, τα χέρια, την πλάτη και τα χέρια τόσο δυνατά που το ξύλινο εργαλείο διαλύθηκε.

Η γυναίκα, η οποία είχε χτυπηθεί στην πλάτη μέχρι εκείνη τη στιγμή, κατάφερε να αρπάξει ό,τι είχε απομείνει από το μπαστούνι της μακριά από τον διαταραγμένο άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια άρχισε να χτυπάει το κεφάλι της αρκετές φορές με τη γροθιά του.

Η γυναίκα παρέμεινε ακίνητη στο έδαφος για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι που ο ύποπτος στη συνέχεια την κλώτσησε αρκετές ακόμη φορές πριν το βίντεο κοπεί.

Σχετικά Άρθρα