Χαϊδάρι: Άγρια συμπλοκή – Βαριά τραυματισμένος ένας 21χρονος

 Χαϊδάρι: Άγρια συμπλοκή – Βαριά τραυματισμένος ένας 21χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο περιστατικό συμμετείχαν πέντε άνδρες (μεταξύ αυτών και ο τραυματίας), τέσσερις εκ των οποίων συνελήφθησαν και ένας αναζητείται.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 19:30 όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έλαβαν σήμα να μεταβούν σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ στο Χαϊδάρι για συμπλοκή μεταξύ ατόμων. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και εκεί εντόπισαν τους κατηγορούμενους.

Ένας από αυτούς, 20 ετών, έφερε τραύματα από μαχαίρι στο αριστερό πλευρό κάτω από την μασχάλη και στην εσωτερική πλευρά του αριστερού καρπού.

Ένας άλλος, 21 ετών, έφερε ακόμη σοβαρότερα τραύματα, στην αριστερή πλάτη και στο αριστερό μπράτσο, από το ύψος του ώμου έως την εσωτερική πλευρά του βραχίονα, είχε έντονη αιμορραγία, ενώ είχε τραύματα και στο ύψος του αριστερού καρπού.

Δύο εκ των συλληφθέντων δήλωσαν στους αστυνομικούς πως προηγήθηκε μεταξύ τους συμπλοκή με τη συμμετοχή και του ατόμου που αναζητείται, ενώ ο 21χρονος ανέφερε πως ο 20χρονος ήταν αυτός που τον μαχαίρωσε.

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τον ιατρό εφημερίας, ο 21χρονος ήταν ασταθής αιμοδυναμικά, ο κορεσμός του οξυγόνου του ήταν χαμηλός και η άμεση και γρήγορη παρακέντηση με θωρακικό σωλήνα του ιατρού απέβη σωτήρια για τη ζωή του. Ο νεαρός εισήχθη στο θωρακοχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου όπου και παραμένει φρουρούμενος. Ο 20χρονος έλαβε εξιτήριο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως όλοι οι συλληφθέντες τήρησαν σκληρή στάση και αρνήθηκαν να εξεταστούν είτε ενόρκως είτε απολογούμενοι, ενώ αρνήθηκαν να υπογράψουν και οποιαδήποτε ανακριτικό έγγραφο.

Στο σημείο που έλαβε χώρα το περιστατικό βρέθηκε ένα μαχαίρι με ίχνη αίματος καθώς και ένα δερμάτινο λουρί σκύλου.

Από τις εικόνες που κατέγραψαν κάμερες της περιοχής φαίνονται δύο εκ των κατηγορουμένων να αποβιβάζονται από μία μηχανή και να επιτίθενται σε δύο συγκατηγορούμενους τους, χωρίς ωστόσο οι κάμερες να έχουν καταγράψει πλήρως το περιστατικό.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Σχετικά Άρθρα