Μεξικό: Συντριβή αεροπλάνου κατά τη διάρκεια gender reveal party (vid)

 Μεξικό: Συντριβή αεροπλάνου κατά τη διάρκεια gender reveal party (vid)

Τραγική κατάληξη είχε ένας πιλότος στο Μεξικό ο οποίος είχε προσληφθεί απο ζευγάρι για να αποκαλύψει το φύλο του μωρού, πετώντας ροζ χρώμα πάνω από την εκδήλωση η οποία είχε δημιουργηθεί. Το αεροπλάνο του συνετρίβη δευτερόλεπτα αργότερα με τον 32χρονο να τραυματίζεται θανάσιμα.

Σε τραγωδία μετατράπηκε το πάρτι αποκάλυψης φύλου που διοργάνωσε ένα ζευγάρι στη Σιναλόα στο Μεξικό, για το μωρό που περιμένει.

Συγκεκριμένα, το ευτυχισμένο ζευγάρι αποφάσισε να γιορτάσει την εγκυμοσύνη της κοπέλας με ένα gender reveal party, στο οποίο ήταν καλεσμένοι συγγενείς και φίλοι, ώστε να μάθουν όλοι μαζί το φύλο του μωρού που περιμένει.

Οι μελλοντικοί γονείς αποφάσισαν να γίνουν δημιουργικοί στον τρόπο ανακοίνωσης των ευχάριστων νέων και προσέλαβαν για το πάρτι τους ένα μικρό αεροπλάνο, το οποίο κατά τη διάρκεια της πτήσης θα πετούσε ροζ ή μπλε πούδρα στον αέρα, αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού.

Το μικρό τζετ πραγματοποίησε πτήση πάνω από τον χώρο όπου γινόταν το πάρτι, “απελευθερώνοντας” ροζ πούδρα και υποδεικνύοντας έτσι ότι οι μελλοντικοί γονείς θα αποκτήσουν κόρη.

Όλοι ξέσπασαν σε κραυγές και χειροκροτήματα, ενώ το ζευγάρι έδωσε ένα φιλί στο στόμα, αγνοώντας την τραγωδία που εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια τους.

Το αεροσκάφος έκανε ξαφνικά έναν ελιγμό προς τα πάνω και άρχισε να περιστρέφεται στο πλάι, την ίδια στιγμή που ένα από τα φτερά του κατέρρευσε στον αέρα. Το τζετ βγήκε εκτός ελέγχου, συνέχιζε να στριφογυρνά, περνώντας μέσα από τους φοίνικες που βρίσκονταν εκεί, ενώ στη συνέχεια συνετρίβη κοντά στην τοποθεσία του πάρτι.

Ο 32χρονος Luis Angel N. ήταν ο πιλότος και το μόνο άτομο στο μικρό αεροπλάνο, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης . Βρέθηκε πεσμένος στα ερείπια μετά τη συντριβή. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς πέθανε, σύμφωνα με το Aviation Safety Network.

Σχετικά Άρθρα