Θεσσαλονίκη: Συλλαλητήριο για τις νέες ταυτότητες – Με προσευχές και σταυρούς οι διαμαρτυρίες του κόσμου

 Θεσσαλονίκη: Συλλαλητήριο για τις νέες ταυτότητες – Με προσευχές και σταυρούς οι διαμαρτυρίες του κόσμου

Με την παρουσία μεγάλου αριθμού πολιτών πραγματοποιήθηκε σήμερα (3/9) στη Θεσσαλονίκη συλλαλητήριο για τις νέες ταυτότητες. Πάνω από 2.000 άτομα υπολογίζεται πως βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν.

Κινητοποίηση κατά της έκδοσης των νέων ταυτοτήτων, πραγματοποίησαν πολίτες στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι τις χαρακτηρίζουν ως “ηλεκτρονική σκλαβιά”.

Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν περίπου 2000 άτομα, που ήρθαν μάλιστα από διάφορα μέρη της Βόρειας Ελλάδας με λεωφορεία.

Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου μίλησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ΓΟΧ Ευθύμιος, που σημείωσε πως “λέμε όχι στο χάραγμα και τον αντίχριστο“.

Οι αρνητές ιερείς που πήραν πρώτοι τον λόγο, είπαν πως οι νέες ταυτότητες είναι ένα “φακέλωμα που επανέρχεται μετά από 40 χρόνια”. Και συνέχιζαν: “Δεν πρόκειται με τη βοήθεια του Θεού να πάρουμε τις νέες ταυτότητες που βάναυσα προσβάλουν την υπόστασή μας, ως χριστιανών και Ελλήνων”.

Ο Αρχιεπίσκοπος Θεσσαλονίκης των παλαιοημερολογιτών, άσκησε δριμεία επίθεση προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, τονίζοντας ότι ειναι προδότης. Του επιτέθηκε μάλιστα και για το γεγονός ότι στην επίσκεψή του στην Λήμνο μαζί με τον Πάπα της Ρώμης δεν φορούσε σταυρό.

Το κάλεσμα έγινε μέσω social media από οργανώσεις που είχαν πρωτοστατήσει και στις διαμαρτυρίες κατά των εμβολίων του covid – 19.

Σχετικά Άρθρα