Σέρρες: Μυστήριο με την εξαφάνιση της 18χρονης

 Σέρρες: Μυστήριο με την εξαφάνιση της 18χρονης

Η 18χρονη εξαφανίστηκε την περασμένη Τρίτη από τις Σέρρες όπου βρισκόταν με τους γονείς και τον αδελφό της, έχοντας πάρει μαζί της την ταυτότητα, το πορτοφόλι και το κινητό της, το οποίο μέχρι σήμερα παραμένει κλειστό- Βίντεο ντοκουμέντο από το ταξί που επέβαινε

Κορυφώνεται η αγωνία για την 18χρονη Πετρούλα που εξαφανίστηκε στην πόλη των Σερρών και οι Αρχές εξαπολύουν έρευνες για τον εντοπισμό της. Η 18χρονη εξαφανίστηκε την περασμένη Τρίτη από τις Σέρρες όπου βρισκόταν με τους γονείς και τον αδελφό της, έχοντας πάρει μαζί της την ταυτότητα, το πορτοφόλι και το κινητό της, το οποίο μέχρι σήμερα παραμένει κλειστό.

Μάρτυρας ανέφερε ότι την είδε να επιβιβάζεται σε ένα ταξί και να κατευθύνεται προς άγνωστη κατεύθυνση. Κάμερα από κλειστό κύκλωμα κατέγραψε το όχημα στο οποίο φέρεται να βρισκόταν η κοπέλα. Σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το Star, φαίνεται το λευκό ταξί να περνάει από την πλατεία του χωριού των Σερρών, το οποίο είχε τελικό προορισμό τα ΚΤΕΛ της Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τον οδηγό του ταξί, στο όχημα επέβαινε ένας άνδρας ηλικίας 30 – 35 ετών και άλλο ένα άτομο, το οποίο φορούσε κουκούλα και δεν ήταν ευδιάκριτο εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.

Σχετικά Άρθρα