Ζαραλίκος για Σταμάτη: Δεν ξέρω τι σόι συγγνώμη είναι αυτή, μετά από σχεδόν δύο χρόνια (vid)

 Ζαραλίκος για Σταμάτη: Δεν ξέρω τι σόι συγγνώμη είναι αυτή, μετά από σχεδόν δύο χρόνια (vid)

H Σάσα Σταμάτη μίλησε τηλεφωνικά στο OPEN και μεταξύ άλλων ζήτησε δημόσια συγγνώμη στους ηθοποιούς και την υπουργό Πολιτισμού, με αφορμή το περιστατικό που είχε συμβεί με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο.

«Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη, θέλω να ξέρετε ότι τα έχω πληρώσει όλα. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη, απ’ όλους τους ηθοποιούς, από την υπουργό Πολιτισμού γι’ αυτό που είχε γίνει στο θέατρο. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν δολοφονία χαρακτήρων. Ζητάω δημόσια συγγνώμη απ’ όλους. Έκανα λάθος. Το πλήρωσα αυτό το λάθος, με διέγραψε η ΕΣΗΕΑ, δεν μου σήκωνε κανένας το τηλέφωνο, δεν μου έδινε κανένας συνέντευξη. Μπορεί να φαίνομαι δυναμική, αλλά είναι η άμυνά μου. Κάποια στιγμή κατέρρευσα» δήλωσε η δημοσιογράφος.

«Δεν νομίζω ότι είδα τη συγγνώμη, όπως αυτή που περιγράφετε εσείς. Ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους τους ηθοποιούς, όχι από εμένα. Μόνος μου έπαιζα. Επίσης, το βασικότερο, δεν ζήτησε συγγνώμη από τους θεατές» ανέφερε, αρχικά, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μιλώντας στο OPEN.

«Όποιος πάει στο θέατρο, ξέρει ότι όταν κάτι γίνεται και χαλάς την παράσταση, κυρίως προσβάλλεις τους θεατές. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι σόι συγγνώμη είναι αυτή, μετά από δύο σχεδόν χρόνια. Να είναι καλά η γυναίκα, ελπίζω να ισορροπήσει μέσα της με ό,τι την έχει ταράξει» πρόσθεσε. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΉ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΎΣΕ Ο ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ

Σχετικά Άρθρα