Πάνοπλοι αστυνομικοί εισβάλλουν στην Πολυτεχνειούπολη για την εκκένωση κατάληψης (vid)

 Πάνοπλοι αστυνομικοί εισβάλλουν στην Πολυτεχνειούπολη για την εκκένωση κατάληψης (vid)

Η ΕΛ.ΑΣ., πραγματοποίησε έφοδο σε κατειλημμένο χώρο της Σχολής Χημικών Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησε την εκκένωση του χώρου που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του Πολυτεχνείου και ήταν κατειλημμένος για περίπου μία 20ετία.

Ο χώρος αποδόθηκε στον Κοσμήτορα της Σχολής, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. Το υλικό που βρέθηκε εντός της κατάληψης εξετάζεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η Αστυνομία φρόντισε φυσικά να μην πάει χαμένο το «πλούσιο» δυναμικό της, αξιοποιώντας πολλές και διάφορες ομάδες της για μια επιχείρηση που ουσιαστικά πραγματοποιήθηκε σε κενό χώρο χωρίς παρουσία οποιουδήποτε. Συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, καθώς και ομάδες της ΔΙ.ΑΣ της ΔΡΑΣΗ και της Ο.Π.Κ.Ε..

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από τις έρευνες που έχουν μέχρι τώρα ολοκληρωθεί, βρέθηκαν κράνη, καδρόνια, αφίσες και πανό. Οι έρευνες συνεχίζονται για «την εξακρίβωση των στοιχείων των εμπλεκομένων», ενώ προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Σχετικά Άρθρα