Ο εφοπλιστής παραδέχεται την επίθεση στον Παπαχρήστο – “Δεν ήμουν με μπράβους, έχασα την ψυχραιμία μου”

 Ο εφοπλιστής παραδέχεται την επίθεση στον Παπαχρήστο – “Δεν ήμουν με μπράβους, έχασα την ψυχραιμία μου”

Στην αναζήτηση του εφοπλιστή που φέρεται να επιτέθηκε σε βάρος του δημοσιογράφου της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργου Παπαχρήστος, βρίσκεται η Αστυνομία.

Μιλώντας στον Alpha, ο δημοσιογράφος, που κατήγγειλε την επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ και στο πλαίσιο του αγώνα Παναθηναϊκός – Μπράγκα αναφέρει σχετικά πως: «Αιφνιδιαστικά, χωρίς να έχει υπάρξει διάλογος, δέχτηκα ισχυρό χτύπημα στο πρόσωπο. Ήταν σοκαριστικό, άκουσα τον αυτοαποκαλούμενο εφοπλιστή Καραγιώργη, να με καθυβρίζει και να με απειλεί. Ωρυόμενος καλούσε τον έναν από τους μπράβους που τον συνόδευαν να με πυροβολήσει, να με σκοτώσει. Καλούσε τον έναν να του δώσει το όπλο να με σκοτώσει ο ίδιος!».

Ο εφοπλιστής αναζητείται από την Αστυνομία για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου το οποίο λήγει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ενώ ο δημοσιογράφος θα καταθέσει και αγωγή σε βάρος του.

Με επιστολή του στο κεντρικό δελτίο του Alpha, ο δικηγόρος του εφοπλιστή, απολογείται στην οικογένεια του δημοσιογράφου, στους φίλους και το προσωπικό των εταιρειών του για την «ενστικτώδη αντίδρασή» του, όπως την χαρακτηρίζει.

Σύμφωνα με τον ίδιο «η απεύθυνσή του προς τον πληγέντα έγινε χωρίς παρουσία σωματοφυλάκων», ενώ προσθέτει ότι δεν διατυπώθηκαν ποτέ απειλές ή οδηγίες σε τρίτα πρόσωπα για τη δολοφονία του δημοσιογράφου. Τέλος, δηλώνει πως έχασε την ψυχραιμία του από κάποια δημοσιεύματα που χαρακτηρίζει «συκοφαντικά».

Σχετικά Άρθρα