Συγκλονισμένη η Τήνος: Σπαραγμός για τον χαμό του τρίχρονου αγοριού – Κατέρρευσε μπροστά στην οικιακή βοηθό

 Συγκλονισμένη η Τήνος: Σπαραγμός για τον χαμό του τρίχρονου αγοριού – Κατέρρευσε μπροστά στην οικιακή βοηθό

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Τήνου, μετά τον θάνατο του 3χρονου παιδιού το οποίο πνίγηκε ενώ έτρωγε σταφύλι. Η οικιακή βοηθός είδε το παιδί να μελανιάζει, και άμεσα ειδοποίησε τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος βρισκόταν στην επιχείρηση που διατηρεί. Άμεσα πήρε το παιδί, πήγε στο αστυνομικό τμήμα που ήταν δίπλα στο σπίτι και οι αστυνομικοί παρά τις προσπάθειές του να σώσουν το παιδί δεν τα κατάφεραν. Έπειτα από μαλάξεις κατάφεραν να αφαιρέσουν 2 ρώγες σταφυλιού.

Αμέσως μετά το έβαλαν στο περιπολικό και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, συγχωριανή της οικογένειας ανέφερε:

  • «Όλο το χωριό είναι συγκλονισμένο. Κλαίμε όλοι και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Πρόκειται για μια εξαιρετική οικογένεια με δύο υπέροχα παιδάκια. Το μωράκι κατάπιε 5 ρώγες σταφύλι, ο πατέρας κατάφερε να βγάλει τις δύο. Πήγε το παιδί στο κέντρο υγείας, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε παιδίατρος και ανέλαβε το μωρό ένας έμπειρος παθολόγος του νησιού. Ήταν όμως αργά. Ο πόνος είναι αβάσταχτος. Η μητέρα έχασε πρόσφατα τον αδελφό της και πατέρας τη μητέρα του».

«Μας το έφεραν στο Κέντρο Υγείας στις 9:00 δυστυχώς χωρίς αναπνοή. Η αστυνομία το έφερε. Απ΄ότι κατάλαβα η πρώτη κίνηση των γονέων ήταν επειδή μένουν κοντά να πάνε από εκεί. Έγιναν κάποιες προσπάθειες ανάταξης του παιδιού εκεί στην αστυνομία και έβγαλε δύο ρώγες. Να είναι καλά οι άνθρωποι έκαναν οι άνθρωποι έκαναν προσπάθειες. Το έβαλαν περιπολικό και το έφεραν δεν έγινε κλήση στο ΕΚΑΒ» ανέφερε ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας του νησιού, μιλώντας στο Action24.

«Όλοι οι γιατροί επί μία ώρα προσπαθούσαν να το επαναφέρουν. Είναι πολύ σημαντικό στα τέσσερα πρώτα λεπτά να γίνουν οι προσπάθειες» σημείωσε εξηγώντας στη συγκεκριμένη περίπτωση φέρεται να πέρασαν τα κρίσιμα λεπτά.

Σχετικά Άρθρα