Θύμα ξυλοδαρμού ο Γιώργος Παπαχρήστος από εφοπλιστή και τους μπράβους του

 Θύμα ξυλοδαρμού ο Γιώργος Παπαχρήστος από εφοπλιστή και τους μπράβους του

Σύμφωνα με το in.gr αυτουργοί της επίθεσης στον Γιώργο Παπαχρήστο είναι ένας εφοπλιστής με τους δυο μπράβους του. Ο Σύμβουλος Έκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, Γιώργος Παπαχρήστος, δέχθηκε την επίθεση μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών στο ημίχρονο του αγώνα Παναθηναϊκός – Μπράγκα στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα πάντα με το in.gr ο εφοπλιστής Γ. Καραγιώργης συνοδευόμενος από δύο μπράβους, πλησίασε τον Γιώργο Παπαχρήστο και τον αιφνιδίασε χτυπώντας τον, με γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Μάλιστα η επίθεση έγινε εντελώς απροειδοποίητα και χωρίς να μεσολαβήσει κάποιου είδους διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών. Επίσης, ο εφοπλιστής, συνόδευσε την επίθεση με απειλές ότι “θα σκοτώσει” τον δημοσιογράφο, ότι “είναι τελειωμένος”, ενώ σε κάποια στιγμή έδωσε εντολή στους μπράβους του «να τον σκοτώσουν» επί τόπου!!!

Την ώρα που δίνονταν οι πρώτες βοήθειες στον δημοσιογράφο ο εφοπλιστής με τους μπράβους του εξαφανίστηκε από το γήπεδο.

Αφού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον Γιώργο Παπαχρήστο ο οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Πεντέλης, και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του εφοπλιστή.

Την επίθεση καταδίκασε η κυβέρνηση. Με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφέρει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε χθες ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, επειδή ο δράστης είχε ενοχληθεί από την δημοσιογραφική του δουλειά. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση και θα αποφανθεί. Η ελευθερία του Τύπου αποτελεί βασική αρχή της Δημοκρατίας μας και τραμπούκικες ενέργειες δεν χωρούν». Την απερίφραστη καταδίκη του εκφράζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και το ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά Άρθρα