Βούλα: Πως συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο- Δεν φορούσαν ζώνη τα δύο παιδιά

 Βούλα: Πως συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο- Δεν φορούσαν ζώνη τα δύο παιδιά

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη η συνοδηγός του μοιραίου οχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο 20χρονοι δεν φορούσαν ζώνη ενώ η σορός του άτυχου οδηγού αναμένεται να υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή.

Μια ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο γράφτηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Ποσειδώνος με θύμα ένα 20χρονο παιδί και μια συνομήλική του να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Ήταν λίγο μετά τις 3 τη νύχτα, όταν το μπλε, ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί, κινούμενο επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, εξετράπη της πορείας του- για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής-με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε ένα δέντρο, στο ύψος του πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Το όχημα βγήκε από το οδόστρωμα και σύρθηκε μέχρι τις ράγες του Τραμ έχοντας μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο της πυροσβεστικής με 3 οχήματα και 8 πυροσβέστες που απεγκλώβισαν με τη χρήση διασωστικής σειράς τους δύο 20χρονους χωρίς τις αισθήσεις τους.

Δεν φορούσαν ζώνη

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη η συνοδηγός του μοιραίου οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο 20χρονοι δεν φορούσαν ζώνη ενώ η σορός του άτυχου οδηγού αναμένεται να υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή.

Σχετικά Άρθρα