Έβρος: Νέο βίντεο με φασίστες να αιχμαλωτίζουν τέσσερις ανθρώπους – Οι ακραίες αναρτήσεις μετά την κατακραυγή

 Έβρος: Νέο βίντεο με φασίστες να αιχμαλωτίζουν τέσσερις ανθρώπους – Οι ακραίες αναρτήσεις μετά την κατακραυγή

Αν και ο άνδρας που εμφανίζεται στο βίντεο έχει διαγράψει το απαράδεκτο υλικό έχει προχωρήσει σε αναρτήσεις που επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή του

Νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει μετανάστες που αιχμαλωτίστηκαν από αυτόκλητους «πολιτοφύλακες» στον Έβρο. Άνδρας με στρατιωτικά ρούχα και δύο συνεργοί του φαίνονται να έχουν πιάσει τέσσερις ανθρώπους.

Το βίντεο έχει διαγραφεί από το προφίλ του συγκεκριμένου άνδρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά κυκλοφορεί ακόμη από άλλους χρήστες που τον καταγγέλλουν. Μάλιστα, μάλλον δεν πρόκειται για τους μόνους μετανάστες, αφού ο ίδιος λέει πως έπιασε «άλλους 4 καλούς επενδυτές» και αναρωτιέται «πού είναι οι Αρχές».

Όπως λέει, τους «συνέλαβε» επειδή μπήκαν παράνομα στη χώρα.

Οι αναρτήσεις του μετά το απαράδεκτο βίντεο

Αν και ο άνδρας που φέρεται να εμφανίζεται στο βίντεο έχει διαγράψει το εν λόγω, απαράδεκτο, υλικό έχει προχωρήσει σε αναρτήσεις που κατά κάποιον τρόπο επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή του.

«Ήρθαν τα παιδάκια το Σορος που δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται και δεν ξέρουν που είναι ο Έβρος, να μας βγάλουν φασίστες. Ρε τράβα σαπερα. Γιατί όταν θα βρέχουν οι βόμβες θα σε ρωτάνε για της πολιτικές απόψεις σου; τι σε εσάς δεν θα σκάνε;;; εδώ μας έχουν κατακάψει…..και αυτοί την καραμέλα τους», γράφει σε δημόσια ανάρτησή του.

Σε άλλη του δημοσίευση, γράφει: «Ερώτηση εάν πιάσουμε Έλληνα διακινητη. Και τον σαπησουμε στο ξύλο θα είναι και αυτό ρατσιστική βία;;;».

Απολογούνται οι 9 από τους 13 μετανάστες που συνελήφθησαν

Σήμερα (28/8) απολογούνται οι εννέα από τους 13 μετανάστες που συνελήφθησαν στον Έβρο και κατηγορούνται για εμπρησμό. Οι υπόλοιποι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι και χωρίς περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία τους ενώπιον της ανακρίτριας την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται πως οι 13 συνολικά μετανάστες που συνελήφθησαν, κρατούνταν παράνομα σε τρέιλερ από τους «σερίφηδες» του Έβρου, οι οποίοι τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά την απολογία τους.

Οι δικαστικές Αρχές, με την απόφασή τους κατόπιν των απολογιών θα καταδείξουν αν το αφήγημα των αυτόκλητων σερίφηδων θα καταρρεύσει και αν οι μετανάστες επιχείρησαν ή όχι να βάλουν φωτιά στην ευρύτερη περιοχή στην οποία συνελήφθησαν. Στους 13 μετανάστες αποδόθηκαν μία σειρά από αδικήματα και κατηγορίες, όπως απόπειρα εμπρησμού με κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Σχετικά Άρθρα