Περιφέρεια Αττικής: Ποιους βάζει στο ψηφοδέλτιο ο Χαρδαλιάς

 Περιφέρεια Αττικής: Ποιους βάζει στο ψηφοδέλτιο ο Χαρδαλιάς

Πυρετώδεις οι διεργασίες που επικρατούν στο επιτελείο του Νίκου Χαρδαλιά για την επιλογή των υποψηφίων που θα συμμετέχουν στον συνδυασμό του «Αττική Μπροστά» για την Περιφέρεια Αττικής. Οι πρώτες πληροφορίες, κάνουν λόγο για γνωστά ονόματα τα οποία θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του νυν υφυπουργού Εθνικής Άμυνας.  

Ανάμεσα στις υποψηφιότητες θα βρίσκονται αυτές της αδερφής της Όλγας Κεφαλογιάννη, Χριστίνας, στο Κεντρικό τομέα αλλά και της συζύγου του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, Άννας Μαρίας Φλώρου – Τσικρικώνη, με μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά έχοντας διατελέσει Αντιδήμαρχος στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού η οποία θα είναι υποψήφια στον Βόρειο Τομέα. Στην ίδια περιοχή υποψήφιος θα είναι ο γνωστός ποινικολόγος, Σπύρος Δημητρίου. 

Από τον καλλιτεχνικό χώρο, τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτό της Βάσιας Παναγοπούλου και της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου.

Ισχυρή εκπροσώπηση, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει και ο χώρος του αθλητισμού καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στο ψηφοδέλτιο θα έχουν θέση η πρωταθλήτρια στίβου Έρρικα Πρεζεράκου στον Βόρειο Τομέα, ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Σοφοκλής Σχορτσιανίτης στο Νότιο Τομέα, ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας Βασίλης Κωνσταντίνου στον Κεντρικό Τομέα και ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός, Νίκος Καρούλιας, στον Βόρειο Τομέα.

Επίσης ο Ολυμπιονίκης πάλης Πέτρος Γαλακτόπουλος και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης θα βρίσκονται επίσης στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά ενώ ο πρώην πρωταθλητής στον στίβο, Άγγελος Παυλακάκης, θα είναι υποψήφιος στον Κεντρικό τομέα.

Στο Νότιο Τομέα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες θα είναι υποψήφια η Ρένα Βασιλάκη, πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος, ο εντεταλμένος περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η επιχειρηματίας Αλεξάνδρα Πάλλη θα είναι υποψήφιοι στον κεντρικό τομέα.

Σχετικά Άρθρα