Θεσσαλονίκη: Σοβαρή καταγγελία για οπαδικό επεισόδιο: “Κάνουν γύρες θανάτου”

 Θεσσαλονίκη: Σοβαρή καταγγελία για οπαδικό επεισόδιο: “Κάνουν γύρες θανάτου”

“Έκαναν από νωρίς γύρες στη γειτονιά με τα μηχανάκια. Όταν βρήκαν ποιους θα χτυπήσουν σταμάτησαν και πλησίασαν με παλούκια στα χέρια”

Με αυτά τα λόγια αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στο ThessToday, λεπτό προς λεπτό το νέο οπαδικό επεισόδιο που έλαβε χώρα στο πάρκο Κρήτης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Πέμπτης, λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή, λίγους μήνες μετά την καταδίκη των «12» για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Όπως αναφέρει, μια ομάδα νεαρών, από νωρίς βολιδοσκοπούσε την περιοχή και λίγο μετά τις 10 αφού εντόπισε τα θύματα, ανέλαβε δράση.

«Μια ομάδα παιδιών καθόταν ήρεμα στο πάρκο Κρήτης. Οι δράστες, ήταν μαυροφορεμένοι ενώ οι μπλούζες τους είχαν διακριτικά ομάδας της πόλης. Είχαν μαζί τους ξύλινα παλούκια. Το χειρότερο όμως είναι ότι τα χρησιμοποίησαν. Ένα από τα παιδιά που καθόταν στο πάρκο το χτύπησαν» εξιστορεί ο μάρτυρας και συνεχίζει: «Ένας από τους γονείς το παιδιών επενέβη και έτσι έληξε το επεισόδιο. Η αστυνομία ήρθε αφού τελείωσε το συμβάν».

Κάνουν «γύρες θανάτου»

Άτομο που μένει στην περιοχή, αναφέρει στο ThessToday πως πολύ συχνά καταγράφονται παρόμοια επεισόδια στο συγκεκριμένο πάρκο. Χαρακτηριστικό περιστατικό όπως σημειώνει αποτελεί μια συμπλοκή μεταξύ οπαδών της ίδιας ομάδας που καταγράφηκε πριν λίγο καιρό. Σαν «προοικονομία» παρομοίασε μάλιστα ο ίδιος μάρτυρας, τις διελεύσεις των οπαδών με τα μηχανάκια, πριν επιτεθούν, κάνοντας λόγο για «γύρες θανάτου».

Σχετικά Άρθρα