Αχτσιόγλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πολιτική δύναμη που λειτουργεί με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας

 Αχτσιόγλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πολιτική δύναμη που λειτουργεί με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας

«Στις περιοδείες μου σε όλη την Ελλάδα, η μεγάλη συμμετοχή των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μαρτυρά την κοινή αγωνία για το αύριο», τονίζει η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος Έφη Αχτσιόγλου, σε ανάρτησή της στο Facebook, με φωτογραφίες από τις επισκέψεις της στη Λάρισα και τον Βόλο. Όπως τονίζει η κ. Αχτσιόγλου, «η δική μας συλλογική υπόθεση δεν αφορά έναν στενό κομματικό μηχανισμό αλλά εκατομμύρια ανθρώπους που αναζητούν προοπτική και κοιτούν προς τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

«Γιατί ξέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι εκείνη η πολιτική δύναμη που λειτουργεί έχοντας ως μόνο γνώμονα τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας», προσθέτει η ίδια.

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι «σε αυτή τη διαδρομή θα είμαστε όλες και όλοι μαζί. Αλλά όχι μόνο εμείς. Μπορούμε να έχουμε μαζί μας κάθε μέρα και περισσότερους, ανθρώπους που θα νιώσουν ότι η πολιτική τους αφορά, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι μια ανοιχτή, δημοκρατική και παραγωγική δύναμη».

«Ένα σύγχρονο αριστερό κόμμα που ανοίγει δρόμους, διευρύνει διαρκώς την πολιτική και ιδεολογική επιρροή του, διευρύνει τελικά τον ίδιο τον χώρο που θέλει να εκφράσει», καταλήγει στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου:

Σχετικά Άρθρα