Αυλώνας: Συνελήφθη πρώην δικηγόρος για εμπρησμό – Ελεύθεροι οι 3 που είχαν προσαχθεί

 Αυλώνας: Συνελήφθη πρώην δικηγόρος για εμπρησμό – Ελεύθεροι οι 3 που είχαν προσαχθεί

Συνελήφθη τελικά από τις Αρχές ο 45χρονος πρώην δικηγόρος στον Αυλώνα, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και φαίνεται να έβαζε τις φωτιές, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν αυτόπτες μάρτυρες. Την ίδια ώρα ελεύθερος αφέθηκε ο 45χρονος ο οποίος επίσης είχε προσαχθεί νωρίτερα στον Αυλώνα, ενώ είχε στην κατοχή του κιάλια και τσακμάκι.

Ακόμη ελεύθεροι αφέθηκαν και οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν ως ύποπτοι για εμπρησμό στο Μενίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του εισαγγελέα, ενώ δεν σχηματίστηκε δικογραφία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπήρξαν μαρτυρίες που ανέφεραν ότι ήταν εθελοντές. Πάνω του βρέθηκαν εννέα αναπτήρες και μπουκάλια σπρέι αποσμητικού.

Εννέα απόπειρες εμπρησμού από τις 8 το πρωί

Πάντως, όπως γνωστοποίησε νωρίτερα στην ενημέρωσή του ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, στους πρόποδες της Πάρνηθας στον Αυλώνα έχουν γίνει από το πρωί αρκετές απόπειρες εμπρησμού.

Συγκεκριμένα, από τις 8 το πρωί υπήρξαν εννέα απόπειρες εμπρησμού στην περιοχή του Αυλώνα, στους πρόποδες της Πάρνηθας: στις 8.13 έγινε η πρώτη προσπάθεια στον Αυλώνα, στις 8.57 έγιναν τρεις προσπάθειες εμπρησμού στο Συκάμινο Αυλώνα, στις 9.47 έγιναν άλλες τρεις προσπάθειες στο Συκάμινο Αυλώνα, στις 10.51 μία προσπάθεια βόρεια του Αυλώνα, και στις 12.02 έγινε άλλη μία προσπάθεια εμπρησμού βόρεια του Αυλώνα, η οποία πήρε διαστάσεις.

Σχετικά Άρθρα