ΣΥΡΙΖΑ: Στις πυρόπληκτες περιοχές Έβρου και Ροδόπης αύριο ο Φάμελλος με κλιμάκιο του κόμματος

 ΣΥΡΙΖΑ: Στις πυρόπληκτες περιοχές Έβρου και Ροδόπης αύριο ο Φάμελλος με κλιμάκιο του κόμματος

Στον Έβρο και στη Ροδόπη μεταβαίνουν αύριο Πέμπτη ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος μαζί με κλιμάκιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές. Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αρχικά θα πραγματοποιήσει συνάντηση-ενημέρωση με το συντονιστικό της πυροσβεστικής, τον περιφερειάρχη Χρ. Μέτιο, τον αντιπεριφεφειάρχη Δ. Πέτροβιτς και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜΘ, με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ι. Ζαμπούκη και στελέχη του Δήμου και της Πολιτικής Προστασίας.

Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου θα ενημερωθούν από τη διοίκηση, τους ιατρούς και τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

Επιπλέον, το κλιμάκιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρεθεί και στο Κέντρο Πληροφόρησης στη Δαδιά, όπου θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Σουφλίου, τον πρόεδρο της Κοινότητας, στελέχη της μονάδας διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών Έβρου και στελέχη της Διεύθυνσης Δασών Έβρου

Τέλος, θα μεταβούν στη Ροδόπη επισκεπτόμενοι τις πυρόπληκτες περιοχές.

Σημειώνεται ότι το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αποτελείται από τον ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη, τους βουλευτές Θεόφιλο Ξανθόπουλο, Φερχάτ Οζγκιούρ, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Κυριακή Μάλαμα, καθώς και στελέχη των Ν.Ε. του κόμματος.

Σχετικά Άρθρα