Ο Λεωνίδας Ρόδης ο άνθρωπος που έσωσε ζώα από τις φωτιές – Η ανάρτηση της συζύγου του

 Ο Λεωνίδας Ρόδης ο άνθρωπος που έσωσε ζώα από τις φωτιές – Η ανάρτηση της συζύγου του

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι εικόνες ενός ανθρώπου που αψηφώντας τον κίνδυνο της πύρινης λαίλαπας, κουβάλησε στα χέρια του σκυλιά και άλογα, σώζοντας τους την ζωή. Το όνομα αυτού του ανθρώπου είναι Λεωνίδας Ρόδης και, μάλιστα, πρόκειται σύντομα να γίνει πατέρας.

«Για μένα είναι ήρωας κάθε μέρα! Ο δικός μου ήρωας!» έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η σύζυγός του, κάνοντας μια συγκινητική ανάρτηση. Ωστόσο, όπως λέει η ίδια δεν θέλει ήρωες. «Θέλω τον άνθρωπο μου ασφαλή και υγιή στο σπίτι μας!», επισημαίνει, προσθέτοντας «τι να τον κάνω εγώ τον ήρωα αν χάσω τον άνθρωπό μου και το παιδί μου δεν γνωρίσει τον πατέρα του;».

katoikos2
katoikos3
katoikos4

Αναλυτικά η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του:

«Αυτός που βλέπετε να τρέχει μέσα στις φωτιές για να σώσει τα πλάσματα αυτά είναι ο άνθρωπος μου! Είναι ο άντρας μου και πατέρας του παιδιού που περιμένουμε! Δεν θέλω ήρωες! Θέλω τον άνθρωπο μου ασφαλή και υγιή στο σπίτι μας!

ΓΙΑΤΊ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΉΡΩΑΣ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ!Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΉΡΩΑΣ!!!Στους παλικαράδες που λένε ότι “γαμιουνται αυτοί που έφυγαν τρέχοντας” έχω να πω πως υπάρχουν γυναίκες με παιδιά εκεί έξω που περιμένουν τους άντρες τους και παιδιά που περιμένουν τους μπαμπάδες τους να γυρίσουν στο σπίτι, και όχι στάχτες,μετάλλια ανδρείας και ηρωισμού!!

Τι να τον κάνω εγώ τον ήρωα αν χάσω τον άνθρωπο μου και το παιδί μου δεν γνωρίσει τον πατέρα του?

Όχι άλλους ήρωες!!! Ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε!!!

Βαρέθηκαμε να κλαίμε για τους ήρωες που χάνονται σε κάθε καταστροφή!!!

fulhs_
fulhs___2_
fulhs___1_
fulhs___1__2
fulhs___2__2
fulhs__2

Σχετικά Άρθρα