Σπαρτιάτες: Στο Μαξίμου ο Κοσοβάρος που επιθυμεί διαμελισμό της Ελλάδας

 Σπαρτιάτες: Στο Μαξίμου ο Κοσοβάρος που επιθυμεί διαμελισμό της Ελλάδας

Ανακοίνωση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την παρουσία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αλλά και του Άλμπιν Κούρτι στο Μέγαρο Μαξίμου εξέδωσε το κόμμα «Σπαρτιάτες».

«Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ουκρανός Πρόεδρος του… Τάγματος Αζόφ, Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκαν απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κύριος Ζελένσκι ήρθε στην Πατρίδα μας για να ευχαριστήσει τον «ευεργέτη» της χώρας του, τον κύριο Μητσοτάκη, και να του υπενθυμίσει την παλιά του δήλωση, ότι θα αποκαταστήσει τις ζημιές στην Οδησσό.

Αφού η Κυβέρνηση Μητσοτάκη κατάφερε να… ανοικοδομήσει ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια, την οποία έκανε… στάχτη και αποκαΐδια, τώρα με.. ζήλο θα αναπλάσει και… την Οδησσό!

Μάλιστα θα ηγηθεί της ανακατασκευής των αρχιτεκτονικών ορόσημων της Οδησσού που υπέστησαν ζημιές κατά τη διάρκεια της ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης.

Ο «γαλαντόμος» κύριος Μητσοτάκης -με τα χρήματα του ελληνικού λαού – υποσχέθηκε ανοικοδόμηση της Ουκρανίας στον Ζελένσκι και του αφιέρωσε μέχρι… Καζαντζάκη: “Μην καταδέχεσαι να ρωτάς αν νικήσουμε ή αν νικηθούμε, πολέμα”», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση, όσον αφορά τη δέσμευση του πρωθυπουργού για βοήθεια της Ελλάδας στην ανοικοδόμηση της Ουκρανίας.

Στη συνέχεια οι «Σπαρτιάτες» εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους και για την παρουσία του Αλβανού πρωθυπουργού, για τον οποίο λένε ότι «επιθυμεί διαμελισμό της Ελλάδας».

«Στην Διαβαλκανική συνάντηση ο Πρωθυπουργός “ξέχασε” να καλέσει τον Πρόεδρο της Σερβίας αλλά υποδέχτηκε ως… ήρωα τον “πρωθυπουργό” του Κοσσυφοπεδίου, Άλμπιν Κούρτι!!!

Ουσιαστικά τον ένθερμο υποστηρικτή της λεγόμενης “Μεγάλης Αλβανίας”, δηλαδή του διαμελισμού της Πατρίδας μας! Έχει ποζάρει μάλιστα περιχαρής και υπερήφανος με τον κατάπτυστο χάρτη που δείχνει την Κέρκυρα και μέρος της Ηπείρου να έχουν προσαρτηθεί από την Αλβανία…

Οι “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” θυμίζουν: Η Ελλάδα δεν έχει αναγνωρίσει το Κόσοβο, επειδή θα ήταν σαν να αναγνώριζε και την τουρκική κατοχή της Κύπρου…

Μήπως ο κύριος Μητσοτάκης θα αναγνωρίσει και το Κόσοβο ώστε να προωθήσει το … όραμα για την “Μεγάλη Αλβανία”, παρά το γεγονός ότι η Ελληνική μειονότητα, στην Βόρεια Ήπειρο, βρίσκεται υπό διωγμό και εντελώς υποκριτικά δεν κάλεσε, σήμερα τον Έντι Ράμα;», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα