Δραματικό βίντεο με τον πατέρα που βούτηξε για να σώσει το παιδί του – Εξέπνευσε στο νοσοκομείο (vid)

 Δραματικό βίντεο με τον πατέρα που βούτηξε για να σώσει το παιδί του – Εξέπνευσε στο νοσοκομείο (vid)

Ο 48χρονος πατέρας ο οποίος δεν ήξερε καλό κολύμπι, προσπάθησε να σώσει το 8χρονο παιδί του που είχε παρασυρθεί μακριά από την ακτή από τον δυνατό αέρα στο Λαγονήσι. «Το παιδάκι ήταν πάνω σε ένα στρώμα και επειδή βλέπεται ο αέρας είναι πολύ δυνατός το πήρε προς τα μέσα η θάλασσά και έπεσε ο πατέρας να το βοηθήσει, από ότι μου είπαν δεν ήξερε κολύμπι ο άνθρωπος», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το MEGA φαίνεται ο 48χρονος πατέρας να έχει χάσει τις αισθήσεις του, ενώ οι άνδρες προσπαθούν να τον μεταφέρουν στο φουσκωτό.

Ένας από αυτός βούτηξέ στα φουρτουνιασμένα νερά και τον μετέφερε κολυμπώντας μέχρι το σκάφος. Εκεί οι υπόλοιποι τον σήκωσαν και τον τοποθέτησαν πάνω στο αριστερό μπαλόνι του φουσκωτού.

«Κατέβασαν ένα παιδάκι και προσπαθούσαν περίπου επί μισή ώρα να επαναφέρουν κάποιον άλλον που ήταν στο σκάφος δεν φαινόταν αλλά έβλεπα τις κινήσεις».

Στην παραλία επικρατεί αναστάτωση και πανικός ο πατέρας που θέλησε να σώσει το παιδί του δεν έχει σφυγμό.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας που δεν εφημέρευε, ήταν όμως το πιο κοντινό νοσοκομείο, χωρίς τις αισθήσεις του, χωρίς σφυγμό κι απνοϊκός. Ο άτυχος 48χρονος εξέπνευσε λίγες ώρες μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο

Σχετικά Άρθρα