Νέα Φιλαδέλφεια: Ποιος είναι ο δολοφόνος του Μιχάλη; – Ταυτοποιήθηκαν άλλοι τρεις έλληνες

 Νέα Φιλαδέλφεια: Ποιος είναι ο δολοφόνος του Μιχάλη; – Ταυτοποιήθηκαν άλλοι τρεις έλληνες

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει ακόμη τρία άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στις αιματηρές συγκρούσεις και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρόκειται για τρεις Έλληνες, γνωστούς στις Αρχές για το παραβατικό τους οπαδικό παρελθόν και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ αναμένονται σύντονα τα εντάλματα σύλληψής τους καθώς έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι.

Ο στόχος των αξιωματικών της αστυνομίας είναι μέσα από το υλικό που έχουν στα χέρια τους να φτάσουν στον άνθρωπο που κατάφερε το μοιραίο χτύπημα στον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ. Μέχρι στιγμής, όπως προέκυψε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, κανένα από τα μαχαίρια τα οποία βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος δεν ταιριάζει με το DNA του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ. Είναι μια πολύ δύσκολη έρευνα, η οποία δεν γνωρίζουμε πόσο θα διαρκέσει.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει εντοπιστεί το μαχαίρι με το οποίο δέχθηκε το φονικό πλήγμα ο Μιχάλης στο αριστερό μπράτσο καθώς τα πρώτα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας καταλήγουν πως στα τέσσερα μαχαίρια που έχουν κατασχεθεί, δύο σε προφυλακισμένους κατηγορούμενους και δύο στο σημείο, δεν υπάρχει γενετικό υλικό του 29χρονου Μιχάλη.

«Όταν με ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί βρήκαν δίπλα μου ένα μαχαίρι το οποίο δεν είναι δικό μου. Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ αυτό το μαχαίρι», ανέφερε κατηγορούμενος με καταγωγή από την Κροατία.

Στο «μικροσκόπιο» έχουν μπει τα βίντεο από τα πρώτα λεπτά της αιματηρής επίθεσης προκειμένου να εντοπιστούν πρόσωπα τα οποία συμμετείχαν και παραμένουν ασύλληπτα. Οι Αρχές εκτιμούν πως υπάρχουν κι άλλοι Κροάτες και Έλληνες συμμετέχοντες οι οποίοι δεν έχουν εντοπιστεί και έχουν στα χέρια τους συγκεκριμένα ευρήματα για να τους ταυτοποιήσουν.

«Στα μίντια κυκλοφόρησε η είδηση ότι για τους Κροάτες είναι καλύτερο να φύγουν, γι΄αυτό φύγαμε…Δεν πήραμε μαζί μας πολλά πράγματα, πήραμε από μία αλλαγή, δεν σκοπεύαμε να μείνουμε πολύ. Στην Ηγουμενίτσα πήγαμε με το αυτοκίνητο. Τα πράγματα τα είχαμε μαζί μας στο αυτοκίνητο. Θα πηγαίναμε στην Ιταλία με το καράβι», συμπλήρωσε ο κατηγορούμενος με καταγωγή από την Κροατία.

Σχετικά Άρθρα