Ανάρτηση Ζελένσκι για την συνάντηση με Μητσοτάκη – “Ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τον Πρωθυπουργό και την ελληνική αντιπροσωπεία”

 Ανάρτηση Ζελένσκι για την συνάντηση με Μητσοτάκη – “Ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τον Πρωθυπουργό και την ελληνική αντιπροσωπεία”

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι βρίσκεται στην Αθήνα και σε tweet του κάνει λόγο για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ θα συμμετάσχει και στην Σύνοδο των Βαλκανικών χωρών. Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι εκτός από Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την παραμονή του στην Αθήνα θα έχει συνάντηση και με την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι: 

«Ακολουθεί η επίσκεψη στην Ελλάδα. Έχουμε ήδη φτάσει. Συνάντηση με την Πρόεδρο Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη και την ελληνική αντιπροσωπεία. Η ατζέντα είναι ό,τι μπορούμε να κάνουμε μαζί για να προστατεύσουμε την ανθρώπινη ζωή και την ελευθερία στο κοινό μας ευρωπαϊκό σπίτι. Σύνοδος Κορυφής Ουκρανίας-Βαλκανίων: κοινή συνάντηση με τους ηγέτες των Βαλκανίων, συντονισμός της ευρωπαϊκής και ευρωατλαντικής ολοκλήρωσης, αμυντική συνεργασία, ασφάλεια. Επίσης, χωριστές συνομιλίες για διμερή θέματα.

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν. Καθημερινά ενισχύουμε το κράτος μας, τους πολεμιστές μας και τη συνεργασία μας με τους εταίρους».

Σχετικά Άρθρα