Σε παραλίες της Καρύστου ο Μπόρις Τζόνσον (εικόνες)

 Σε παραλίες της Καρύστου ο Μπόρις Τζόνσον (εικόνες)

Ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης τις τελευταίες ημέρες στην Εύβοια, και συγκεκριμένα στην Κάρυστο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Μπόρις Τζόνσον σήμερα το πρωί (21 /08) επισκέφτηκε ακόμα μια παραλία του δήμου Καρύστου, όπου για ακόμα μια φορά έμεινε έκπληκτος με τα ολοκάθαρα νερά και το πεντανόστιμο φαγητό, όπως ανέφεραν στο evima.gr ντόπιοι που συνομίλησαν μαζί του.

Συγκεκριμένα σήμερα βρέθηκε στην παραλία Νημποριό στην Εύβοια, την οποία χαρακτήρισε ως μία από τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα. Την δήλωση έκανε αμέσως μετά την άφιξή του στο γραφικό, παραθαλάσσιο χωριό του δήμου Καρύστου.

d7c6f3c3-9572-47e5-85a7-82ee8883a742

Την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, ο Βρετανός πρώην πολιτικός επισκέφθηκε το εστιατόριο «Μουριές» και δοκίμασε τις γνήσιες τοπικές γεύσεις του νησιού. Το εν λόγω εστιατόριο βρίσκεται στο Παραδείσι Ευβοίας, ένα μικρό χωριό, μόλις δέκα λεπτά μακριά από την Κάρυστο, την πόλη όπου περνά μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών ο πρώην Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου.

483b8cd4-40c4-4006-bb8e-77a5fc8ff9dd

Σχετικά Άρθρα