Δεύτερη φωτιά σε 48 ώρες στο Κρατικό Νίκαιας – Τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο

 Δεύτερη φωτιά σε 48 ώρες στο Κρατικό Νίκαιας – Τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο

Άμεση ήταν η αντίδραση της Πυροσβεστικής μετά από φωτιά που ξέσπασε σε αποθήκη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Ήταν η δεύτερη μέσα σε ένα 48ωρο.

Στις φλόγες τυλίχθηκε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (19/08), μια ισόγεια αποθήκη σε προθάλαμο του Γενικού Κρατικού νοσοκομείου στη Νίκαια. Ευτυχώς, η επέμβαση τόσο των γιατρών όσο και των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση και η φωτιά δεν πρόλαβε να επεκταθεί.

Παρ’ όλα αυτά, όπως επισημαίνεται, πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες αφού, πρόσφατα, είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά από άγνωστη αιτία σε θάλαμο του νοσοκομείου με κλινοσκεπάσματα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην ισόγεια αποθήκη του νοσοκομείου επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα, σύμφωνα με ανάρτηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χ.

Η φωτιά στην ισόγεια αποθήκη, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ, ο νευροχειρουργός και γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτης Παπανικολάου, ήταν στο κτήριο των Επειγόντων Περιστατικών – Απεικονιστικού.

Μάλιστα, βίντεο από τη δεύτερη πυρκαγιά ανάρτησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος ζήτησε να ληφθούν μέτρα. Επίσης, ο ίδιος έκανε αναφορά και για τρίτη φωτιά στην Α’ Χειρουργική Κλινική και κάλεσε τις Αρχές να “συλλάβουν τον εμπρηστή”, όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε δημοσίευσή του στο Facebook.

Σχετικά Άρθρα