Χαλκιδική: “Δεν τάιζε το παιδί, έτρωγε παστίτσιο” – Η εκδοχή του beach bar για την καταγγελία μητέρας

 Χαλκιδική: “Δεν τάιζε το παιδί, έτρωγε παστίτσιο” – Η εκδοχή του beach bar για την καταγγελία μητέρας

«Για τα παιδιά επιτρέπουμε τα πάντα». Αυτό απαντά μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος του beach bar στη Σιθωνία Χαλκιδικής, στην καταγγελία που έκανε μια γυναίκα στο Facebook, ότι δεν της επέτρεψαν να ταΐσει το παιδί της με φαγητό που η ίδια είχε φέρει από το σπίτι και παρότι είχαν παραγγείλει από το μπαρ φαγητό για τους ίδιους.

Ο ίδιος περιγράφει τελείως διαφορετικά το περιστατικό που σημειώθηκε στις 14 Αυγούστου, και μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, επισημαίνει ότι «η κυρία τάιζε παστίτσιο την ίδια και τον άντρα της».

Αναλυτικά είπε:«Η κυρία έφερε φαγητό μαζί της το οποίο ήταν παστίτσιο. Εμείς για τα παιδιά επιτρέπουμε όλα τα φαγητά και μάλιστα τα φυλάσσουμε και στο ψυγείο για να μην χαλάσουν. Η κυρία έβγαλε το φαγητό και αντί να ταΐσει το παιδί της, τάιζε την ίδια και τον άντρα της. Υποχρέωση του σερβιτόρου ήταν να ενημερώσει την κυρία ότι ήταν σε οργανωμένη παραλία και δεν επιτρέπουμε φαγητά για τους πελάτες. Για τα παιδιά επιτρέπουμε τα πάντα».

Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη μίλησε και η μητέρα που έκανε την καταγγελία. Σύμφωνα με την ίδια, εκείνη, ο σύζυγος της και το 2χρονο παιδί τους παραθέριζαν στην περιοχή της Βουρβουρούς με ένα ακόμα ζευγάρι και το ενός έτους παιδί τους. Όταν έφτασαν στο beach bar, είχαν μαζί τους ένα μικρό ψυγείο με τα φρούτα των παιδιών για το οποίο κανείς δεν τους έκανε παρατήρηση. Αφού κάθισαν στις ξαπλώστρες, μεταξύ άλλων παρήγγειλαν και ένα μπέργκερ το οποίο όμως δεν τους άρεσε, το επέστρεψαν πίσω και τους επιστράφηκαν τα χρήματα.

«Επειδή το μπέργκερ ήταν μπαγιάτικο δεν ήθελα να παραγγείλω κάτι για το παιδί. Είχαμε φτιάξει μακαρόνια στο σπίτι και πήγαμε και φέραμε το φαγητό του για να φάει. Ήταν μέσα σε ένα αλουμινένιο σκεύος λίγο μεγάλο γιατί δεν βρήκαμε κάτι άλλο. Εγώ στο παιδί μου δεν ήθελα να δώσω burger, αλλά το φαγητό που εγώ έχω φτιάξει. Δεν ξέρει αν το παιδί μου έχει αλλεργίες ή κάτι άλλο. Εκείνη την στιγμή έρχεται ένας υπεύθυνος του καταστήματος και μας λέει ότι αυτό που κάνουμε απαγορεύεται και να πάμε να το ταΐσουμε στο αυτοκίνητο».

Σχετικά Άρθρα