Έρχεται το κίνημα του… τάπερ στην παραλία λόγω ακρίβειας

 Έρχεται το κίνημα του… τάπερ στην παραλία λόγω ακρίβειας

Μετά το κίνημα της πετσέτας στις παραλίες, εμφανίζεται και το κίνημα του τάπερ. Σε ελεύθερες και οργανωμένες παραλίες, οικογένειες με παιδιά, παίρνουν φαγητό για να μειώσουν το κόστος.

Έτσι φαγητό και σνακς από το σπίτι, μπαίνουν σε τάπερ για να βγουν μετά το μπάνιο στην παραλία.

Η ημερήσια απόδραση με φαγητό και καφέ για μια τετραμελή οικογένεια κοστίζει τουλάχιστον 40 ευρώ, καθώς όπως λένε οι λουόμενοι, το κόστος στο μπαρ είναι απαγορευτικό για τις οικογένειες.

Για παράδειγμα, ένας φρέντο καπουτσίνο στην ξαπλώστρα κοστίζει έως 4,50 ευρώ, ένα τοστ 4 ευρώ, μια πορτοκαλάδα 3 ευρώ, ενά κλαμπ σάντουιτς 7 ,5 ευρώ και μια μπύρα 6 ευρώ.

Το περιστατικό στην Χαλκιδική

Μία ακόμη καταγγελία για beach bar της Χαλκιδικής, έγινε γνωστή χθες, σύμφωνα με την οποία το κατάστημα απαγόρευσε σε γονείς να ταΐσουν το παιδί τους με φαγητό εκτός του καταστήματος, σύμφωνα με την ERTNews.

Η μητέρα του παιδιού καταγγέλλει πως, ενώ είχαν πληρώσει για τις ξαπλώστρες και είχαν παραγγείλει από το μενού του καταστήματος, στη συνέχεια έβγαλαν φαγητό από το ψυγειάκι τους για να ταΐσουν το παιδί τους.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα, εργαζόμενοι του beach bar την πλησίασαν και της είπαν πως κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται, υποδεικνύοντας στους γονείς να πάνε στο αυτοκίνητό τους και να ταΐσουν εκεί το παιδί.

Η απάντηση του beach bar

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης υποστήριξε πως η οικογένεια παρήγγειλε φαγητό από το beach bar, το οποίο όμως δεν τους άρεσε και το επέστρεψαν πίσω, ζητώντας τα χρήματά τους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η επιχείρηση επέστρεψε τα χρήματα και τότε η γυναίκα έβγαλε ένα τάπερ, που περιείχε παστίτσιο, και άρχισε να τρώει με τον άντρα της.

Σχετικά Άρθρα