Μύκονος: Διαρρήκτης “άρπαξε” κοσμήματα αξίας 350.000 ευρώ αλλά προδόθηκε από το ρολόι που φορούσε

 Μύκονος: Διαρρήκτης “άρπαξε” κοσμήματα αξίας 350.000 ευρώ αλλά προδόθηκε από το ρολόι που φορούσε

Ένας αλλοδαπός άνδρας ηλικίας 38 ετών, προσποιήθηκε τον πελάτη σε ξενοδοχείο της Μυκόνου και και αφαίρεσε από δωμάτιο τιμαλφή αξίας άνω των 350.000 δολαρίων. Προδόθηκε από το ρολόι που φορούσε καθώς ήταν ένα από τα πολυτελή αντικείμενα που είχε κλέψει.

Διάρρηξη, με λεία χρήματα και αντικείμενα, σε ξενοδοχείο της Μυκόνου πραγματοποίησε 38χρονος αλλοδαπός.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο δράστης προσποιούμενος τον πελάτη ξενοδοχειακής επιχείρησης μπήκε σε δωμάτιο, του οποίου οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαίρεσε τιμαλφή (ρολόγια, κοσμήματα, αξεσουάρ) εκτιμώμενης αξίας 350.520 δολαρίων ΗΠΑ και 10.000 ευρώ.

Προδόθηκε από το ρολόι

Αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη, ο οποίος κυκλοφορούσε φορώντας ένα από τα κλεμμένα πολυτελή ρολόγια, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Ακολούθησε έρευνα στο κατάλυμα που διέμενε, όπου βρέθηκαν τα υπόλοιπα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 7.980 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη διακεκριμένης κλοπής.

Σχετικά Άρθρα